pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

News

04.
Jun
2018
News
Prošlo je tri godine od kako smo napravili prvi korak i krenuli u našu zajedničku sneaker avanturu u 8 država: Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Rumunija i Bugarska. Tada nismo razmišljali koliko će ozbiljno i lijepo ovo putovanje postati i koliko ćete upravo vi,  naši Buzzovci, učiniti da rastemo i budemo bolji zajedno.
30.
Apr
2018
News
„Always Classic“ – nova Reebok kampanja zagovara individualnost i podstiče kreativce Pozivajući na saradnju istaknute kreativce u oblasti ulične umjetnosti, grafitere Sany i Felipea Pantonea, kao i njemačke stručnjake za boje iz kompanije Montana Cans, inovativnom kampanjom „Always Classic“, Reebok je predstavio novu siluetu – Club C X Montana Cans.
15.
Apr
2018
News
Budite i vi dio BUZZ rođendanske euforije sve do 20.4, kada ćemo, u tri Buzz shop-a širom Crne Gore, proslaviti treći rođendan. Vidimo se!
28.
Mar
2017
News
#kisssmyairsmne Podgorica je juče pored Berlina, Njujorka, Moskve, Sao Paola bio još jedna metropola u kojoj se proslavio 30.rođendan jednog od najpoznatijih Nike modela patika – Air Max 1. Na slavlju na adresi Cetinjski put bb, garaža TC Delta City BUZZ je organizovao brojne aktivnosti za ljubitelje i obilježio najvažniji dan u sneaker kulturi.