pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

NAPAPIJRI FW22 - BE OUT THERE
NAPAPIJRI FW22 - BE OUT THERE
News
20.10.2022.

NAPAPIJRI FW22 - BE OUT THERE

Putovanje bez granica u onome što nosite bio bi kratak opis nove NAPAPIJRI BE OUT THERE kolekcije koja spaja kontraste – praktičnost i modu, prirodu i grad. Kombinujući nasljeđe i budućnost, NAPAPIJRI nas poziva da otkrijemo, ne samo prirodu, već i sebe.

Bilo da se radi o gradu ili inspirativnom zimskom okruženju, kolekcija FW22 donosi estetiku koja u potpunosti prati dinamičan ritam života na otvorenom.

 

STREETSTYLE KAO GLAVNA JEDINICA URBANOG NAČINA ŽIVLJENJA

Modeli koji čine kolekciju FW22 inspirisani su duhom Norvežana, naroda koji je duboko povezan sa suštinom brenda Napapijri i koji je odabrao norvešku zastavu kao simbol ljubavi prema prirodi. Svojim dinamičnim stilom i metropolitskim dizajnom koji je nepogrešiv u bojama, oblicima i materijalima, nova kolekcija odražava i prenosi zadovoljstvo boravka na otvorenom sa prijateljima, slaveći prirodu kao savršenu pozornicu za individualno, slobodno izražavanje.

U susretu mode i performansi, kolekcija se fokusira na izbor materijala neophodnih za svako iskustvo na otvorenom – od odjevnih predmeta iz Circular serije koji su napravljeni od ECONYL® regenerisanog najlona i u potpunosti se mogu reciklirati, do legendarne Skidoo jakne od recikliranog CORDURA® materijala, i održive NATIVA® vune, linija obnavlja svoju posvećenost održivosti i podiže je na kreativne visine.

 

NAPAPIJRI MODELI U NOVOM, OSVJEŽENOM IZDANJU

 

Uvijek inovativni, najsvježiji NAPAPIJRI modeli odražavaju našu prirodu i slave anorak kao vrhunski stil outwear ponude. Pored ostalih, i ove sezone fokus je na RAINFOREST jakni koju prati mnogima omiljena NORTHFAHRER silueta.

 

Prva i najpoznatija NAPAPIJRI jakna, RAINFOREST, i ovog puta nas oduševljava print i klasik verzijama kroz apsolutnu dominaciju detalja. Udobnost, svestranost i modernost nastavljaju da prate stil omiljene NAPAPIJRI jakne koja je u potpunosti bez krzna i perja, zahvaljujući Thermo-Fibre™ punjenju – inovativnoj tehnologiji koja reguliše toplotu i u potpunosti mijenja perjane ispune. Ista udobnost, ista toplina, nepogriješivi duh otkrića koji spaja modu i funkcionalnost. Simbol pozitivnog duha i konstantne potrage za udobnošću, savršena zaštita od kiše i vjetra, sa i bez džepova, u klasik ili print varijanti.

Dizajniran za istraživače koji traže nove horizonte, NORTHFARER od ultralaganog CORDURA® materijala odaje počast našoj najpoznatijoj silueti, anoraku, ističući njenu prefinjenjenu i urbanu privlačnost. NORTHFARER jakna govori o autentičnoj povezanosti brenda sa prirodom i njegovom energičnom, pionirskom duhu, dok se istovremeno uklapa i u najurbanije okruženje.

  

Iskaži svoj stil kroz različite i inspirativne, moderne i bezvremenske komade i aksesoare! Uz NAPAPIJRI ponudu nove kolekcije pokaži svoju autentičnost i kombinuj autfite u kojima ćeš se osjećati urbano i moderno.

 

Modele iz nove NAPAPIJRI kolekcije možeš pronaći u Buzz šopovima ili naručiti online.

 

Buzz tim

Slični članci

06.
Feb.
2024.
News
Dragi Buzzovci, prepoznatljiv izgled radnje i originalna prezentacija ponude koja bi zadivila i najveće zaljubljenike u sneaker kulturu, uskoro stiže i u va&...
24.
Apr.
2023.
News
Upoznate se sa  novom .DOT kolekcijom.