pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Put a .DOT on expected: new brand is finally here!
Put a .DOT on expected: new brand is finally here!
News
24.04.2023.

Put a .DOT on expected: new brand is finally here!

Ovo proljeće započinjemo novitetima, a najsvježiji je upravo stigao u Buzz Sneaker Station! Upoznajte .DOT, prvi Buzz brend na našim policama koji smo pažljivo kreirali za ljubitelje urbanog, sportskog stila. Ukoliko ste u stalnoj potrazi za odjevnim komadima koji su casual i atraktivni, vrijeme je da zastanete i upoznate se sa  novom .DOT kolekcijom.

Naš fokus je na odabiru kvalitetnih materijala i svestranom dizajnu koji .DOT modele čini nosivim u svim prilikama. Spoj klasičnog i modernog, balans između jednostavnog i autentičnog, smjelo eksperimentisanje bojama i detaljima unijeće neočekivani zaokret u svaki autfit.

Nova .DOT kolekcija donosi širok izbor različitih odjevnih komada koji čekaju da ih prošetate gradskim ulicama. Majice kratkih rukava i duksevi, kao nezaobilazni odjevni komadi u svakom garderoberu, oduševiće vas svedenim koloritima, upečatljivom grafikom i detaljima brendiranja, zbog čega ćete poželjeti da ih nosite iz dana u dan. Izbor je veliki, zato ne zaboravite – za koji god model da se odlučite, nećete pogrešiti, jer kod urbanih street style autfita nema striktnih pravila. Važno je samo da se osjećate super kada ih nosite.

Za djevojke koje prate trendove i žele da istaknu svoju autentičnost, kao must-have iz nove kolekcije izdvojićemo Asimetrical majicu koje vam nudi bezbroj mogućnosti za kombinovanje. Autentična, odvažna, sa stavom koji šalje jasnu poruku da je smjelost jedan od modnih imperativa, ova majica je sve što vam je potrebno za povremeno eksperimentisanje stilom.

Sjajna vijest za muški dio ekipe – donji djelovi trenerke i šorcevi biće u fokusu ove sezone, zato što su tako cool i udobni, da će toplije dane pretvoriti u pravo uživanje. Pored sportskih krojeva trenerki, u DOT ponudi su i trendy šortsevi dužine do koljena, napravljeni od laganih, pamučnih materijala. Koloriti variraju od klasičnih i svedenih tonova poput bijele, sive i crne, pa do color-block varijanti, kakav je ovaj DOT muški šorc.

Istražite sve modele u Buzz shop-ovima ili jednim klikom na .DOT ONLINE PONUDU i stavite tačku na potragu za novim, omiljenim brendom.

Buzz tim

Slični članci

24.
Apr.
2024.
News
Od petka, 3. maja, u Njegoševoj Ulici br. 18 moći ćeš da pronađeš ekskluzivne modele i limitirane serije tvojih omiljenih sportskih...
06.
Feb.
2024.
News
Dragi Buzzovci, prepoznatljiv izgled radnje i originalna prezentacija ponude koja bi zadivila i najveće zaljubljenike u sneaker kulturu, uskoro stiže i u va&...