pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
08.09.2020.

LET’S ROLL WITH GO-BREAKERS

Go Breakers – zajednička im je strast prema plesu, izdržljivost i motivacija, što ih je dovelo do 26 nacionalnih titula, 9 evropskih i 11 svjetskih. Takmičenja, nastupi i treninzi, u Sloveniji i u inostranstvu, nisu jedina stvar koja ih povezuje. Svi članovi tima su ambiciozni, voljni da rade, duhoviti i to je ono što ih čini dobrim prijateljima.

Ekipa u ovom sastavu postoji malo duže od godinu dana, ali imaju osjećaj kao da se poznaju čitav život. Uvijek su tu da saslušaju jedni druge, da se međusobno podrže, i u dobrim i u lošim situacijama. Za njih, breakdance nije samo ples i nije samo sport, već njihova lična ekspresija u krugu prijatelja koji pišu zajedničku priču i podržavaju se. Bez obzira na naporan tempo, tim uvijek ima vremena za palačinke ili picu. Da li je zaista potrebno dodatno objašnjavati zašto su oni The Coolest School Crew?
 

Treniraju tri sata dnevno, svaki dan i vole da provode slobodne vikende u nezaboravnim avanturama, kao što su plesni kampovi, nastupi pred publikom ili takmičenja. Organizuju i interne plesne događaje, radionice za djecu i adolescente. Hajde da upoznamo članove Go Breakers tima.


Enia Marinič

 

Ko je Enia? Energična i uporna djevojka, puna entuzijazma, koja želi da iskoristi život na najbolji mogući način. Spremna je da učini mnogo za tim, tako da joj nikada ne ponestaje samoinicijative, discipline i odlučnosti.

 

Plesni stil – neustrašiva je i hrabra plesačica. Najčešće ćete je vidjeti kako leti kroz vazduh dok je drugi članovi plesnog tima bacaju u salto ili je podižu. Lako savladava i sve akrobacije na podu, za koje su potrebne odlična motorika i hrabrost.. Enia je prosto savršena za to.

 

Najdraži trenuci – timski nastupi pred publikom.

 

Najveće dostignuće – treće mjesto u solo breakdance-u na SVJETSKOM PRVENSTVU 2018. u Poljskoj (Kjelce).



Indi Mužič

 

Ko je Indi? Slatka djevojka, puna životne radosti, što prenosi na cijeli tim. Veoma je odgovorna, pouzdana i uvijek spremna da pomogne. Često spontano preuzima odgovornost za kvalitetan rad ostalih članova tima, što doprinosi tome da tim napreduje brže nego što bi to inače bio slučaj. Bavi se plesom od svoje četvrte godine i najveća želja joj je da postane trener plesa.

 

Plesni stil – njeni plesni atributi su lakoća sa kojom ih izvodi, okretnost, kreativnost i sjajan ritam.

 

Najdraži trenuci – samostalni nastupi na plesnim takmičenjima.

 

Najveće dostignuće – prvo mjesto u solo breakdance-u za odrasle na SVJETSKOM PRVENSTVU 2018. u poljskom gradu Kjelce.


Daniel Mikuž

 

Ko je Daniel? Dečko koji vjeruje u sebe, često postavlja visoke ciljeve i ostvaruje ih. Nesebično dijeli znanje sa ostalim članovima tima. Istovremeno je veoma skroman i pažljiv prema ljudima.

 

Plesni stil – veoma je vješt, pa su salto, preskakanje prepreka i saigrača njegove najbolje plesne vještine. Sve ovo radi vrlo s lakoćom, što potvrđuje njegovo dobro poznavanje ispravne tehnike.

 

Najdraži trenuci – akrobatski treninzi.



Raf Mužič

 

Ostali članovi tima kažu da je Raf njihov mlađi brat. Vesele je prirode i voli disciplinu i dinamičnu atmosferu.

 

Njegov plesni stil je veoma raznolik i dinamičan. Ima odličan rad nogu i ekspert je u breakdance pokretima uprock, powermoves i freeze.

 

Najdraži trenuci – putovanja sa timom.

 

Najveće dostignuće – prvo mjesto u timskom breakdance-u na EVROPSKOM PRVENSTVU 2018. u Bremerhafenu u Njemačkoj.


Nick Gorjup

 

Ko je Nick? Momak kojem može lako da se vjeruje, koji uvek zasmijava ekipu i unosi opuštajuću atmosferu. Ali, kad treba, odlično se koncentriše i prati.

 

Pouzdan je u grupnim akrobacijama, gde igra ulogu odgovornog „stuba“ (pillar). Njegov stil je promišljen i tehnički sofisticiran, zbog čega uživa u plesnim pokretima kao što su freeze i powermoves.

 

Najdraži trenucibreakdance treninzi.

 

Najveće dostignuće – prvo mjesto u timskom breakdance-u na EVROPSKOM PRVENSTVU 2017. u Kopenhagenu u Danskoj.


Rok Cvjetkovic

 

Rok je druželjubiv momak, uvijek spreman za plesnu akciju. Strastven je kad je urbana kultura u pitanju. Breakdance je jedina stvar kojoj se stalno vraća. Svjestan je da u životu ne postoje prečice do uspjeha, pa stvarima uvijek pristupa odgovorno i organizovano.

 

Rok ima prepoznatljiv plesni stil sa odlično osmišljenim osnovama, koje dopunjuje harizmom i odnosom prema plesu.

 

Najdraži trenuci – plesni kampovi.

 

Salto u vazduhu, okreti, kolut unaprijed i unazad i ozbiljni plesni pokreti su njihovo drugo ime! Osjetite njihovu energiju i pogledajte njihov video i fotografije.
 

Slični članci