pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
30.06.2021.

Let's have a pastel summer

Ćao, ljudi!

Da li ste spremni za ljeto? Ja znam da jesam!

Ovoga ljeta sam napravila izbor za samo jednu sekundu – Nike AM95 model. Veoma dobro poznajete Air Max 95 – legendarni model u street kulturi. Možete naći jako puno interesantnih priča o ovim patikama, koje govore o njihovoj simbolici u u različitim subkulturama. Debitovale su prije dvije decenije sa naon žutim detaljima, koji odmah privlače pažnju. Sada su u 2021 u opuštenijem izdanju i pastelnim bojama i to je prva stvar koja mi se dopada u vezi njih. Svijetloljubičasta boja i nijanse lavande pravi su izbor za ovu sezonu.

Ove godine Nike pridaje veliku pažnju detaljima i stilskom odnosu prema damama. Novi AM 95 ima klasičnu siluetu i pastelne tonove, koji podsjećaju na funky vibe iz 90-ih. Ja zapravo pravim konekciju između Air Max-a i njegovor uticaja na hip-hop kulturu i sigurna sam da ćete i vi naći svoj način da to izrazite.

Ove godine modna industrija daje omaž devedesetim – bojama, siluetama i dizajnom. Povrh toga, ovo doba obilježava istoriju sa nekim od najupečatljivijih modela sneaker kulture. AM95 je moj omiljeni par patika, jer je savršen spoj nevjerovatnog komfora i trendi osjećaja. Kultni paneli na stranama ponovo privlače sjajnim bojama, savršeni za ljeto, dok vidljivi Air na peti pruža udobnost na svakom koraku.

Takođe, one su jako lake za kombinovanje. Tokom vrućih dana možete ih nositi sa oversized majicama, hljinama ili šortsem. Nema sumnje da će Air Max 95 biti u centru pažnje ovoga ljeta. I da, vrijeme je za ljetnje festivale!

Svoj par možete naći u Buzz šopovima ili online

Do sljedeće price,

Akasha

Trenutno nema komentara

Slični članci