pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

MY OLD AND WELL KNOWN LOVE – REEBOK CLUB C
MY OLD AND WELL KNOWN LOVE – REEBOK CLUB C
Blogger Pick
08.09.2021.

MY OLD AND WELL KNOWN LOVE – REEBOK CLUB C

Pozdrav, ekipice!

I'm back! Vratila sam se u novim REEBOK CLUB C DOUBLE GEO patika čija me udobnost ostavila bez daha. Ljeto je pri kraju, i sigurno se u vama, kao i u meni javlja melanholija i osjećaj nedostajanja kako nam dolaze kišni i više ne tako ljetni dani. Medjutim, kako je Reebok predstavio novu kolekciju, čak se pomalo i radujem jeseni, i svemu što ona donosi :) 

Moram priznati da je Reebok kao brend vrlo često za mene stavljao u drugi plan brendove poput Nike-a i adidasa. I ovog puta je još jednom pokazao koliko jednostavnost dizajna i boja može biti cool i prodorna u bilo kojoj prilici sa osvježenim klasičnim, poznatim dizajnerskim linijama i potpisom Club C detalja.

Reebok Club C Double GEO zadržava bit onoga što Club C čini ikoničnim i gura ga dalje ispred svih, kombinirajući ga s jedinstvenom duplom platformom. Reebok Club C Double GEO me dižu iznad tla i čine da se osjećam classy i žestoko u isto vrijeme, sa svom udobnošću koju mi pružaju dok obavljam svakodnevne višesatne aktivnosti.

Reebok je i ovog puta osvojio moje srce i dosta olakšao osmišljavanje stajlinga, jer mi je razmišljanje o tome šta obući uveliko olakšano uz sjajni Club C dizajn. Ovaj model možete pronaći u svim BUZZ šopovima a dostupan je i online. Thank me later ;)

Do sljedećeg čitanja, kisses

Hana

Slični članci