pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

The comfort festival with adidas Ozweego Plus
The comfort festival with adidas Ozweego Plus
Blogger Pick
29.09.2021.

The comfort festival with adidas Ozweego Plus

Ćao ekipo!

Ludo ljeto je za nama, zar ne? Kada napravim brzu retrospektivu, mogu reći da sam uživala u svim događajima na kojima sam mogla da pokažem sve nove, ekscentrične autfite kojima izražavam svoje stavove i trendove koje pratim. Znam da sada malo filozofiram, zato ću pokušati da se drugačije izrazim.

Autfiti koje biramo dio su našeg bića i jedan su od načina da predstavimo sebe, da pokažemo ko smo. Iako smo mi ti koji prave izbore, dešava se i da pojedini modeli odaberu nas. Upravo to se danas desilo sa ovim predivnim adidas Ozweego Plus patikama.

Nalazile su se na pravom mjestu na polici, baš između dva adidas klasika koja obožavam. Kada ih pogledate, odmah shvatite da Ozweego modeli imaju sportsku prošlost – tu odabranu ložu u kojoj mjesto uvijek pronađu vanveremenski klasici.

Od trenutka kada zategnete pertle, zahvaljujući njihovom brzom i jednostavnom sistemu, i napravite prvi korak, započne festival odličnog raspoloženja i udobnosti. Za početak sam ih uklopila sa adidas donjim dijelom trenerke sa cvjetnim detaljima i adidas Loose majicom. Ta kombinacija vratila me je kroz vrijeme, kada sam Ozweego nosila na sportskim terenima i bavila se street dance-om, jer su mi pružale podršku koja mi je bila neophodna.

I tada i sada, činjenica je da su adidas Ozweego Plus statement.

Talasaste šare savršeno prate naglašen oblik ovih patika, dok sistem za brzo pertlanje omogućava lako navlačenje, pa ih možete potpuno zategnuti i pritom uživati u podršci koju vam, zajedno sa đonom, daje struktura njihovog gornjišta.  

Za drugi autfit za ovu priču odabrala sam adidas Japona donji dio i klasičnu adidas majicu, koji je toliko udoban da me je odmah uveo u moje stanje “ludila”.

Ovaj, ali i druge adidas Ozweego modele možete pronaći u Buzz šopovima ili naručiti online.

Do sljedeće priče, želim vam veselu jesen i lijepe trenutke!

Kisses,

Andreea Din

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći:
Trenutno nema komentara

Slični članci