pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Fun with Nike Dunk Low
Fun with Nike Dunk Low
Blogger Pick
25.05.2022.

Fun with Nike Dunk Low

Ćao ljudi!

Vraćam vam se sa pričom o  možda najuzbudljivijem modelu do sada, riječ je o Nike Dunk Low, koje su me odmah sa polica Buzz radnje  osvojile svojim izgledom i detaljima. 

Pretpostavljam da niste iznenađeni odabirom modela, koliko ste iznenađeni odabirom boja, ali jednostavno nisam mogla da odolim ovom razigranom, šarenom paru. 

Nike Dunk Low ispirisane su legendarnim košarkaskim modelima i već više od 30 godina važe za jedne od najudobnijih patika. Upravo ih ta kombinacija elegantnog klasicnog dizajna i udobnosti čini trenutno najpopularnijom patikom među sneakerheadsima. 

Kada biram patike, najčešće odaberem modele koji se neće stopiti sa outfitima, već će biti prva odjevna stvar koju će neko primjetiti, a ove ekstravagantne patike, za koje sam se ovog puta odlučila, su upravo to! Bezbroj detalja, printovi i teksture su te koje ih čine posebnim. Svo to ludilo i detalje- safari print, boje i vještačko krzno, izbalansirala je bijela baza i jednobojni Swoosh, tako da ih nije tesko kombinovati uz svakodnevne outfite. Neobični izgled i lakoća ih čine savršenim patikama za sunčane proljećne dane i razne dnevne aktivnosti.

Ukoliko želite da se ističete i da iskačete iz mase, ovo je model koji mora postati dio vaše kolekcije. Ovaj put sam ih  iskombinovala sa asimetričnom Nike majicom i donjim dijelom trenerke, i definitivno nisam ostala nezapažena na ulicama.

Uživajte u lijepim sunčanim danima i novim cool modelima koji su stigli u Buzz šopove i online.

 

Do narednog čitanja,

INA 

 

Slični članci