pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

MY ENDLESS NIKE LOVESTORY
MY ENDLESS NIKE LOVESTORY
Blogger Pick
20.07.2022.

MY ENDLESS NIKE LOVESTORY

Ćao društvo!

Veoma sam srećna što vam ponovo pišem priču u mnogo opuštenijem, ljetnjem raspoloženju.  Kao što možete primjetiti, moja opsesija Nike Force modelima se nastavlja.

Većina vas koji su imali priliku da isprate moje best catch -ove znaju da sam najveći fan ovog modela. Nike Air Force 1 Fontanka su patike koje su me oduševile. Zašto? Kreativan i vrlo maštovit izgled ovih patika, nešto je što ne može da prođe nezapaženo. Prelijepe ljetnje boje sa cvijetnim detaljima su me osvojile na prvu.

Nike Fontanka ima dvostruki jezik koji omogućava dodatnu stabilnost stopala  dok je na prednjem dijelu obezbijeđena odlična prozračnost. Kao što sam rekla, veliki sam fan I u svojoj kolekciji imam zaista mnogo Nike AF1 patika. Razlog tome je prije svega kvalitet i neuporediva udobnost. Sigurna sam da će se savršeno uklopiti uz sve moje casual outfite ovog ljeta. Kako biste ih vi kombinovale i koje je vaše omiljeno mjesto na kojem biste ponijele baš ove patike? Pokažite nam svoje kombinacije i tagujte Buzz na Instagramu. Do tada, uživajte u ovim sunčanim danima, opustite se i hodajte podignute glave u svojim novim Fontankama.

Ovaj model možete pronaći u Buzz šopovima ili naručiti online.

Šaljem vam mnogo ljubavi,

Hana

Slični članci