pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Go Sustainable
Go Sustainable
Blogger Pick
27.07.2022.

Go Sustainable

Ćao svima, moje ime je Jelena, a možda me poznajete više kao @catwomenn sa Instagrama. Kao osoba koja uvijek bira klasiku kad je u pitanju odjeća, sa patikama je uvijek bila drugačija priča - tu biram neobično. Zato mi je ovaj model Nike patika momentalno privukao pažnju!

Naime, u pitanju je model NIKE SPACE HIPPIE 04, koji je dio Nike kolekcije Space Hippie, koja se sastoji od četiri različita modela, od kojih je svaki napravljen od recikliranih materijala i ima svoj jedinstveni dizajn. Moram reći da sam prilično impresionirana i pakovanjem, koje je takođe napravljeno od recikliranih materijala.

Ali hajde da se vratimo na patike. Space Hippie je priča o transformisanom otpadu. Ne samo što je najlakša silueta u kolekciji, već gornji dio sadrži čak oko 75% recikliranog sadržaja po težini – napravljen od recikliranih plastičnih boca, majica… Impresivno zar ne? Ono što ih takođe čini posebnim jeste i jedinstvena estetika - od šarenih neonskih detalja do asimetričnog oblika đona koji podsjeća na sliku svemira. Udobnost i lakoća su samo jedne od riječi koje savršeno definišu ovaj model. 

Ne zaboravite da NIKE SPACE HIPPIE 04 možete pronaći u svim Buzz Sneaker Station radnjama, kao i online. 

 

@catwomenn

Slični članci