pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

»Be »bold« with adidas Forum«
»Be »bold« with adidas Forum«
Blogger Pick
24.08.2022.

»Be »bold« with adidas Forum«

Hej!

 

Vjerovatno me već svi znate, jer sam tio Buzz ekipe već neko vrijeme, ali ako još uvijek niste čuli za mene, ja sam Agata Kocijančič, fan mode i komfora.  S obzirom da je ostalo još nekoliko dana do kraja ljeta, ja zaista volim da ih iskoristim napolju u gradu, u mojim, sada omiljenim, adidas streetstyle komadima. Pošto volim jednostavan, udobni i sportski stil, i vjerujem da nisam jedini entuzijasta, predstaviću vam svoje omiljene komade, sa kojima možete da pravite lude outfite.

Moja omiljena obuća su trendi i udobne patike sa kojima stilski upotpunjujem svoj outfit. Adidas Forum Bold je predstavljen 1984 godine i brzo je osvojio svijet. Košarkaški DNK se vratio na ulice smjelije nego ikada! Prisutni su svi klasični elementi: X dizajn i gornjište od luksuzne kože. Novi model podignut je na viši nivo sa platformom koja upotpunjuje moj outfit. Savršene su za sve nas koji volimo sport i modu istovremeno. Dozvolite mi da vam kažem zbog čega ih toliko volim i kako ih najradije kombinujem.

Patike nosim svakoga dana, jer volim da se bavim sportom, i zato mi je važno da mi ne smetaju u svakodnevnim aktivnostima. Za ove vrele ljetnje dane,  adidas TEE haljina je moj must-have. U kombinaciji sa Adidas Forum Bold kreiraju moj savršeni ljetnji outfit iz kog ne izlazim!

Ono što najviše volim u vezi Adidas Forum Bold modela, jeste to što se mogu kombinovati sa bilo kojim komadom odjeće. Čak i kada odlučite da ih kombinujete sa  adidas kratkim helankama ili adidas dugim helankama, adidas Adicolor Classics Trefoil majicom - ove patike dobro idu. Na kraju, možete dodati adidas Originals Primeblue gornji dio trenerke, koji lijepo upotpunjuje look sa tri trake na rukavima.

Adidas Forum Bold patike, kao i druge artikle o kojima sam pričala možete naći na Buzz sajtu ili u radnjama.

Zabavljajte se i smijte se mnogo!

 

Agata

Slični članci