pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

ROLLING THE DICE WEARING NIKE AIR MAX 90 XCAT
ROLLING THE DICE WEARING NIKE AIR MAX 90 XCAT
Blogger Pick
06.10.2022.

ROLLING THE DICE WEARING NIKE AIR MAX 90 XCAT

Hej!

Jesen je vrijeme kada većina nas započinje neko novo poglavlje – novu školsku godinu ili poslovni projekat. Za mene je ovo vrlo uzbudljiv period, jer po prvi put imam priliku da budem dio Buzz Crew-a. Moram vam priznati da je osjećaj sjajan!

Moje ime je Alex, ali me možete zvati Dice. Volim rime i aktivan sam na hip-hop sceni zajedno da Kevom sa kojim imam sjajnu muzičku kolaboraciju.

Za svakog repera, autfit je vrlo bitan dio nastupa jer govori mnogo toga i na osnovu njega možete da zaključite o nečijem muzičkom izboru ili afinitetu prema nekom brendu. Često je neodvojiv dio karaktera. Fabolous, Jay-Z, Lloyd Banks su samo neki od rep izvođača koji su prepoznatljivi upravo po svom autfitu. Od malih nogu sam volio urbani stil odijevanja i shvatio da me baggy garderoba definiše. Biti beggy znači biti mega komforan, a komfor mi je vrlo važna stavka. Zbog toga sam danas odabrao ove prelijepe Nike Air Max 90 XCAT. Osvježen dizajn gornjišta odmah mi je privukao pažnju. Detalji od kože su u savršenoj harmoniji sa sintetičkim materijalima koji dozvoljavaju stopalu da diše. A stilizovani natpis na peti je detalj koji me je apsolutno osvojio

Zeleni akcenti na ovim patikama asociraju me na Nike-ov ekološki pristup proizvodnji koji se bazira na korišćenju recikliranih materijala. Svojom “Move to Zero” kampanjom, Nike želi da pruži svoj doprinos očuvanju životne sredine tako što će smanjiti emisiju štetnih gasova i procenat otpadnih materijala. Takođe, ovi zeleni akcenti kao kontrast jesenjim pejzažima, unose dozu optimizma u moje raspoloženje. Bez obzira na sezonu ili modne trendove, Air Max 90 je uvijek pravo osvježenje na urbanoj street sceni.

Želite komfor i stil u jednom? Onda znate odgovor. Poput bilo kog Air Max 90 modela, i ovaj XCAT release je super svestran. Kombinujem ga sa Air Jordan duksericom, savršenom za ovaj period godine. Iako je moj stil pretežno baggyNike Air Max 90 XCAT se uklapa u baš svaki autfit. Može se nositi uz sportski, ali i klasičan način odijevanja, tako da sa ovim patikama ne možete pogriješiti, vjerujte mi.

Sve što želim da vam kažem za kraj je – dođite i odaberite patike za sebe. Siguran sam da u svojoj blizini imate Buzz šop u koji možete svratiti i probati ove patike. Razmislite o tome kako ćete ih kombinovati sa komadima u svom garderoberu ili sa potpuno novim modelima koje ćete imati priliku da vidite u okviru nove, jesenje kolekcije. Ako ste u frci sa vremenom, uvijek ih možete potražiti online.

Želim vam mirnu jesen, ispunjenu bojama i osmijesima.

 

Dice

Slični članci