pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

THE “NEW BALANCE” UNIVERSE
THE “NEW BALANCE” UNIVERSE
Blogger Pick
26.10.2022.

THE “NEW BALANCE” UNIVERSE

Hey, ljudi,

To sam ja - Alexander. Ili, kako me većina ljudi zna, Screamoe - DJ, content creator, kolekcionar i veliki fan kvalitetnih patika.

U posljednjih nekoliko godina, mnoge patike su mi prošle kroz ruke, hmm, zapravo noge. U početku sam se više oslanjao na izgled nego na udobnost, međutim, godinama, moje mišljenje se promijenilo i sada jedine patike koje imam u svojoj kolekciji, su one koje su udobne, dobro izgledaju i prošle su test vremena. Jedan od brendova koji, po mom mišljenju, nesumnjivo ispunjava sve kriterijume je - New Balance.

Moj odnos sa brendom je počeo prije nekoliko godina, kada sam prvi put nosio New Balance 574 – istinski klasik! Krajem prošle godine, kompletirao sam svoju kolekciju sa novim, isto tako kultnim New Balance 327 i 237 modelima. Nekada sam sebi dao obećanje da ću dati sve od sebe da izađem iz ovog mjehura omiljenih brendova i probati nešto drugačije. Ko zna? Možda bih čak završio i prijatno iznenađen. I tako je moja kolekcija patika porasla sa tri nova parara iz New Balance-a.

Početkom ove godine, kada su me pitali koja je moja top patika 2021. Godine, ja sam odmah rekao – New Balance BB550. Davno, prije čak i nego što sam ih nosio, znao sam da postoji nešto posebno u ovoj košarkaškoj silueti. Nisam siguran da li je to zbog načina na koji izgleda – retro, jednostavno, super stilski i sve u isto vrijeme. Ili je to možda činjenica da ide uz apsolutno sve što imam u ormaru, ali u trenutku kada sam ih staivo na noge, bio sam u fazonu ‘ovo su moje patike’.

Prirodna bijela koža, paneli blokirani u boji, deblji jezik  specifičan dizajn đona, čine – New Balance BB550 must have parom u mojoj svakodnevnoj rutini. Kao neko ko provodi značajan dio života na nogama, dok pušta muziku, ili je u pokretu, žureći na sastanak ili na fotografisanje negdje u gradu, važno mi je da zna da su patike koje sam odabrao tog dana zaista udobne. I dok New Balance BB550 nisu među patikama sa najmekšim đonom u liniji brenda, za mene su na mjestu.

Jednostavan i nenametljiv brending modela, daje mu sofisticiran i klasičan retro look koji savršeno mogu da uparim u više casual dnevnih outfit-a, sa farmerkama i duksericom, ili trenerkama tokom vikenda, kada izlazim na kafu ili u brzu kupovinu namirnica, ili uz nešto modernije, poput košulje i pantalona.  

 

Pristupačna cijena i dobar kvalitet su dva dodatna razloga da New Balance BB550 bude dah svježeg vazduha, koji nam je svima potreban. Definitivno, ovo su patike koje bih preporučio svima.

New Balance BB550, kao i moj cijeli outfit, potraži u najbližoj Buzz radnji ili u njihovom online šopu.

 

Vidimo se uskoro,

Screamoe

Slični članci