pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Do it JUMBO, never do it tiny
Do it JUMBO, never do it tiny
Blogger Pick
02.11.2022.

Do it JUMBO, never do it tiny

Zdravo ekipo,

 

Iako smo zašli u duboku jesen, sunčani dani nam dopuštaju da i dalje nosimo garderobu jarkih boja i bijele patike. Zato je ovog puta moj izbor, NIKE Blazer '77 Jumbo patike.

NIKE Blazer '77 Jumbo je patika dizajna koji je uvijek u trendu. Ogroman logo dizajn kao i velike pertle ovim patikama daju neobičan i zabavan izgled. Prošivene kožne navlake i mekane antilop kapice donose retro energiju. Gusti, mekani jezik poboljšava prianjanje na površinu i pruža veću udobnost. Iako su u pitanju „visoke” patike, rebrasta tkanina na peti je elastična, što modernizuje klasičan izgled ovog modela i čini ih lakim za nošenje.

Sa strane se nalazi ogroman (JUMBO) Nike logo koji na prvi pogled djeluje prilično agresivno, ali taj detalj mi je privukao pažnju. Đon odiše prepoznatljivim Nike dizajnom, takođe zbog gumene strukture dobro prianja za tlo. Ako želite da budete primijećeni gdje god da krenete, a da uživate I dalje u udobnosti i kvalitetu, ove patike su idealan izbor za vas.

Jednostavna usklađensost boja ide bukvalno uz sve i veoma se lako kombinuje. Nadam se da vam se sviđa kombinacija koju sam ja odabrao. Model NIKE Blazer '77 Jumbo dostupan je u svim Buzz prodavnicama, kao i na online shop-u.

 

@plugoja

 

Slični članci