pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

ADIDAS FORUM BONEGA – pokaži pravu sebe
ADIDAS FORUM BONEGA – pokaži pravu sebe
Blogger Pick
09.11.2022.

ADIDAS FORUM BONEGA – pokaži pravu sebe

Kad pričamo o adidas patikama, ne treba puno filozofirati. Tri crte govore same za sebe. Popularan brend koji već decenijama vlada sportskim i street style modnim svijetom izbacio je još jedan remake svog popularnog modela.

Vrhunska košarkaška patika - adidas Forum - ikona street obuće, izašla je 1984. godine te okupila i pokrenula rastuću  street style modnu zajednicu u New Yorku.

Forum patika je neosporno nasljeđe street fashion kulture, a svoj uticaj slavi novim Bonega modelom.

Prvo ću spomenuti ono što se zapravo ne vidi spolja na ovoj patici. Uložak od memorijske pjene. WOW. Na sam dodir kao da stajes na oblak, koji pamti tvoj otisak. Može li savršenije za patiku i aktivnost hodanja, trčanja, plesa? Stvarno napravljeno za cjelodnevnu udobnost.

Ono što mi je bitno je dakle da je patika mekana, a ovdje je i gornjište od vrhunske kože mekano kao puter.

Lako je zakoračiti komforno sa stilom, i osjećati se visoko uz predimenzioniran i izuzetno prianjajući platformski đon.

Boja patika i dizajn idu uz svaku vašu kreativnu outfit ideju, bilo da idete na brunch s curama, ili smišljate  sportski street outfit, ostavćete utisak sigurno. Poseban touch daje dašak zlatne boje i garantovano pokreće vašu unutrašnju glamuroznu divu.

 

Forum Bonega djelimično je  izrađena od recikliranog sadržaja generisanog iz proizvodnog otpada kako bi se izbjegao veći uticaj na okolinu proizvodnje netaknutog sadržaja, i thumbs up adidasu za to.

I tako klasične košarkaške patike, nanovo redizajnirane s novim proporcijama, još jednom, toliko godina kasnije, opet uvode nove trendove i nameću se svim ljubiteljima patika kao neizostavni modni izbor.

Suzana

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći:
Trenutno nema komentara

Slični članci