pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Nike Air Max 95 – 50 Years of Nike Innovation
Nike Air Max 95 – 50 Years of Nike Innovation
Blogger Pick
30.11.2022.

Nike Air Max 95 – 50 Years of Nike Innovation

Probudi moju radoznalost svaki put kada vidim par patika koje mi se sviđaju. To je zato što ih želim, očigledno. Ali pokušavam da otkrijem priču iza šablona, kao i svaka moja pesma. Prvobitno namijenjen za trčanje, Air Max 95 je prvi model u kome je vazdušni jastuk u prednjem dijelu vidljiv, a swoosh je mali, diskretan. U početku, Sergio Lozano, dizajner Nike ACG, smatrao je da je Air Max 95 sam po sebi Nike potpis i da mu više nije potrebno predstavljanje brenda kroz logo. S obzirom da volim ovaj prikriveniji stil, danas sam izabrao Air Max 95 Black/Vhite/Blue.

Mali neonsko zeleni akcenti na donjem đonu odaju počast takmičarskoj strani sa koje je započeo koncept Air Max 95. Koristimo ga da ga kombinujemo sa drugim neonskim elementima u našoj odjeći!

Iako je krajem novembra bio kišan dan, u odabranoj odjeći sam se osjećao odlično. Air Max 95 patike su veoma udobne i stabilne. Mogao sam da ostanem u njima cijeli dan bez problema. Pored toga, veoma su izdržljivi, dobro napravljeni i prijanjaju na bilo koju površinu. Lozanov dodir genija je ovde očigledan, instinktivno unoseći male detalje Nike ACG; neprijavljen, ali primetan. Retro font podsjeća na 50 godina Nike inovacije u industriji.

Odlučio sam da ih nosim uz laganu Nike trenerku, podstavljenu flisom za maksimalnu udobnost napolju. Ono što smatram veoma kul je činjenica da je dizajn Air Max 95 toliko razigran, da svake godine postoje nova izdanja sa kombinacijama boja za sve ukuse.

Možete pronaći Air Max 95 Black/Vhite/Blue model ili čitav asortiman Air Max 95 u raznim bojama u Buzz prodavnicama ili online.

 

Budi cool,

El Nino

 

Slični članci