pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Povratak u djetinjstvo uz Reebok Hexalite Legacy
Povratak u djetinjstvo uz Reebok Hexalite Legacy
Blogger Pick
21.12.2022.

Povratak u djetinjstvo uz Reebok Hexalite Legacy

Hej ekipa! Kao što svi možemo da vidimo, zima je stigla dok sam ja sa vama u Buzz Crew-u, spreman da otkrijem svoje dragulje za ovu sezonu. Snijeg je konačno došao i to svakako utiče na moje raspoloženje i izbor odjeće i boja.

Danas ću se fokusirati na akcente odjeće koji ne mogu proći nezapaženo. Počinjem sa mrežastim đonom i diskretnim ružičastim elementima Reebok Hexalite Legacy, koji osim što izgledaju super cool, garantujem da će vas vratiti u djetinjstvo kada smo s lakoćom poskakivali na svakom koraku umjesto da jednostavno koračamo. Pa, isto je i sa Reebok Hexalite Legacy modelom jer vam Hexalite pruža osjećaj elastičnosti tako što ublažava pritisak na vaše pete dok hodate. A najkul dio je što vas niko neće čudno gledati na ulici.

Uparila sam svoje cipele sa farmerkama i duksericom, ali možete eksperimentisati jer se veoma lako nose i još lakše fotografišu.

Kao entuzijasta zimskih sportova, moj izbor je danas uključivao MONT W CAMO HEAVY WEIGHT JKT jaknu, koja nije samo pogodna za planine, već je savršena i za urbani stil života. Poznavajući temperature napolju, ne bih pomislila da izađem a da nisam propisno obučena – drugim riječima, kao bijeli medved koji ide ka Sjevernom polu.

Neću lagati ako vam kažem da na moj izbor zimske odjeće, međutim, utiče ne samo nivo udobnosti već i sitni detalji – tizeri koji mi odmah privlače pažnju i umiju da pretvore model u moj totalni favorit. Ono što je zagolicalo moje modne sklonosti u MONT W CAMO HEAVY WEIGHT JKT jakni, na primjer, bila je unutrašnja zakrpa sa stripom „Srećan život“ – kako se ne zaljubiti u nju na licu mjesta? Priznajte, i vi imate one sitnice koje vas automatski zgrabe i tjeraju da se zaljubite do ušiju.

To je to od mene, prijatelji. Nadam se da ste uživali u mom stajlingu, a sada ću vas ostaviti da sanjate snijeg u planinama i da se prisjećate uspomena iz djetinjstva kada smo slobodno skakali po ulicama. Još uvijek to možemo da uradimo sa Reebok Hexalite Legacy.

Reebok Hexalite Legacy i moju odeću možete pronaći u Buzz prodavnicama ili online.

Tvoja Akasha

 

Slični članci