pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Nike Air Max Dawn: Orange is the new black
Nike Air Max Dawn: Orange is the new black
Blogger Pick
25.01.2023.

Nike Air Max Dawn: Orange is the new black

Pozdrav ljudi!

Ja sam Vanja Vučković. Moje pojavljivanje na društvenim platformama je počelo još prije par godina, kreiranjem mog YouTube kanala i kreiranjem nekih od prvih videa. Sadržaj koji plasiram, danas možete pratiti na YouTube-u, Instagram-u i TikTok-u.

Drago mi je što sam konačno dobio priliku da vam pokažem nove omijene patike. Kada sam ih vidio u izlogu, odmah su mi skrenule pažnju i poželio sam da ih imam. Bilo je različitih boja, ali sam se odlučio za moju omiljenu, narandžastu.Patika o kojoj vam pišem spada u mojih top 3 Air Max modela, a to je Nike Air Max Dawn.

Revolucionarna Air tehnologija je prvi put zaživjela 1978. godine, 1987. Air Max 1 je debitovao sa vidljivom Air tehnologijom, omogućavajući obožavaocima više od osjećaja vazdušnog jastuka – postao je vidljiv vazdušni djon. Od tada su Air Max patike nove generacije postale hit među sportistima i kolekcionarima, nudeći upečatljive kombinacije boja.

Ukorijenjen u atletskom DNK, Air Max Dawn je napravljen od najmanje 20% recikliranog materijala. Sintetički antilop i drugi materijali spajaju vintage vibracije trčanja sa svježim detaljima. Nike Air jastučići pružaju osjecaj udobnosti I lagodnosti tokom cijelog dana.

Takođe, dopada mi se što ovaj model patika pruža širinu izbora outfita uz koji ga možeš upariti. Mogu se nositi na trening i kombinovati uz svakodnevni lifestyle.

Smatram da je nijansa narandžaste koja se nalazi na ovom modelu patika apsolutni hit ove sezone I da zasigurno mogu reći da je narandžasta nova crna!

Air Max Dawn potraži u najbližem Buzz šopu ili online.

 

Vanja

 


 

Slični članci