pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Nike Air Max Furyosa: Bold lines and double air for authentic street style
Nike Air Max Furyosa: Bold lines and double air for authentic street style
Blogger Pick
01.03.2023.

Nike Air Max Furyosa: Bold lines and double air for authentic street style

Zdravo narode.

Ponovo ja, ovog puta, odlučila sam da vam predstavim moj novi omiljeni model Nike Air Max Furyosa.

Ovaj model mi je privukao pažnju, počevši od dizajna, siluete, a posebno me je oduševila kombinacija boja, i sigurno će biti dio moje kolekcije ovog proljeća.

Nike Air Max Furyosa, iako im je izgled inspirisan patikama za trčanje, ovaj model spada u lifestyle kategoriju. Udobnost je na visokom nivou, a tokom cijelodnevnog nošenja bez problema će odgovoriti na vaše svakodnevne izazove.

Zakoračite u modu devedesetih i postanite ikona stila 21. vijeka. Hrabrost, originalnost i udobnost su sinonim za model Nike Air Max Furyosa.

Talasaste linije gornjeg dijela patike odlikuju se bogatom mješavinom materijala, kao što su prozračna mreža i TPU detalji. Veća potpora stopalu, šira prednja stopa, pjenasti međuđon i sigurna potpora za zglob osiguravaju savršeno prianjanje. Dvostruke pertle koje se protežu od prednjeg dijela do pete omogućavaju vam da savršeno vežete patike na neobičan način. Budite smjeli i spontani i izrazite sopstveni stav u elegantnoj silueti ovog modela.

Ono što mi se najviše dopalo kod Nike Air Max Furyosa modela je živopisna boja i mogu se kombinovati bukvalno sa svakim komadom odjeće. Sigurno će biti dio mog outfita ove proljećne sezone.

Nadam se da Vam se dopadaju fotke. Ovaj model Nike Air Max Furyosa dostupan je u svim Buzz prodavnicama, kao i online.

Do sljedećeg puta,

Zoka.

 


 

Slični članci