pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

NMD_3 TAKES OVER
NMD_3 TAKES OVER
Blogger Pick
15.03.2023.

NMD_3 TAKES OVER

Đe ste ljudi!

Iako su moje prethodne priče bile posvećene Nike-u, mislim da, ipak, nije okej da vam ne pomenem da ove sezone adidas osvaja ulice novom kolekcijom. Danas ću vam pisati o paru koji najviše nosim u posljednje vrijeme i koji me je oborio sa nogu!

Da bih vam dočarao ovaj model patika, ajmo se vratiti par godina unazad. 12. Decembra 2015. lansirana je prva serija adidas NMD-a - i da, NMD je zauzeo gradske ulice širom svijeta. Moderna silueta, napravljena sa najsavremenijim tehnologijama, zapravo odaje počast adidas kultnim patikama, kao što su Micro Pacer,  Rising Star, Boston Super. Danas, adidas razvija istu ideju, i igrajući se transparentnošću, donosi NMD_V3!

Kada biram nove patike, važno mi je da mogu da ih uklopim u moj stil oblačenja, a uz ovu boju novih NMD_V3 ide apsolutno sve. Moram da naglasim da su zbog boost jastučića nevjerovatno udobne, pa sam siguran da ćete uživati u njima, sada kada nas čekaju ljepši dani i boravak napolju od jutra do mraka! Materijal od kog su izrađene je vrlo fleksibilan i savršeno se prilagođava vašim stopalima.

Adidas NMD_V3 je model koji će definitivno dati pečat mojim proljećnim outfitima. Nemoj ni ti ispustiti svoj par, već požuri najbližeg Buzz šopa ili poruči online.

Do sljedećeg čitanja,

Vanja

 

Da li Vam je ovaj članak bio od pomoći:
Trenutno nema komentara

Slični članci