pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Nike Air Max Furyosa
Nike Air Max Furyosa
Blogger Pick
05.04.2023.

Nike Air Max Furyosa

Proljeće nije moglo da počne bolje, sa stilom ulazimo zajedno sa Nike Air Max Furyosa modelom.

 

 

Dugogodišnji sam fan Nike patika i njegovih modela, čiji svaki model nosi priču za sebe. Tako je i ovaj model patika odnio pobjedu autentičnosti, stilizovanosti i lake nosivosti. Nike nova silueta, koja nas vraća u vajb 90-ih sa svojom inovativnošću. Želiš istaknuti superiorni stil? Ove patike se ističu novim, pažljivo složenim dizajnom gornjeg dijela koji kombinuje različite materijale i boje, što im daje moderan, jedinstven i elegantan izgled. Spremi se da napraviš divlje korake uz animal print i crvene note, koje je ističu u potpunosti, do crne i bijele kombinacije, koje joj pružaju mogućnost savršenog uklapanja uz svaki komad odjeće.

 

 

I sami znate da je Air Max poznat po maximalnoj udobnosti, za kojom svi težimo, a sa ovim modelom se to i te kako lako postiže. Volim da naglasim da sam sa njima u pokretu „od jutra do sjutra“. Preko dana uz neki casual look, a uveče i do provoda u haljini, postoji li išta bolje? Udobnost ne predstavlja da napravite kompromis sa stilom i koji je najbolji način da to prikažete, nego sa Furyosa sistemom.

Sve u svemu, Nike Air Max Furyosa patike su najviši izbor za sve koji traže izvanredne performanse, izdržljivost, udobnost i stil. Upravo su one moje lifestyle miljenice, a sigurna sam da polako postaju i tvoje.

 

 

Majda Stamenković – Buzz Crew

Slični članci