pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

FREE TO BE YOURSELF WITH CONVERSE RUN STAR MOTION
FREE TO BE YOURSELF WITH CONVERSE RUN STAR MOTION
Blogger Pick
12.04.2023.

FREE TO BE YOURSELF WITH CONVERSE RUN STAR MOTION

Hej,

Srećna sam što mogu da podijelim da sam sada dio ekipe BUZZ-a, gdje svi volimo da se zabavljamo, uživamo u životu i dobro izgledamo. Ja sam Lina Roskin, i danas ću vas uvesti u svoj svijet i podijeliti sa vama svoju dnevnu rutinu gdje su udobnost i stil sve. Ja sam model, instruktor joge, pisac i uglavnom neko ko ne voli mnogo da priča o sebi, ali voli da priča i piše o stvarima koje me inspirišu.

I baš tako, mogu da opišem svoje trenutno omiljene i #musthave patike - CONVERSE RUN STAR MOTION, koje su toliko udobne da su preuzele svaki dio mog svakodnevnog života. Čak sam sebi nabavila i drugi par crnih Converse Run Stars-a, tako da mogu da ih zadržim na sebi i da ih uskladim sa svom odjećom. Najviše mi se dopada što pored šetnje gradom, u njima čak mogu hodati i na planinarenju. I mogu vam iskreno reći da ih ne bih mijenjala ni za jedne druge patike.

Njihov ekscentrični dizajn đona me je odmah osvojio, ali kako volim da kažem - izgled nije sve. Ono što je važno je da se osjećate udobno i da možete sa lakoćom da izrazite sebe i svoj stil. Zato bih rekla da CONVERSE RUN STAR MOTION izražava mene i dijete u meni, koje veselo i radosno poskakuje i lagano prolijeće na svakom koraku.

I dok pričamo o udobnosti, željela bih da vam predstavim sljedeći #musthave iz moje svakodnevne rutine - Buzzov najnoviji brend, DOT. Njihov jednostavan dizajn ide uz sve, ali ono što me je privuklo je udobnost, da se osjećam kao kod kuće kad god ga nosim. Već imam kompletan komplet - top, duks, donji dio... Neću sve da nabrajam, jer bez obzira šta izaberete od DOT-a, garantujem vam da će to biti među 3 najbolje stvari koje želite da nosite svakodnevno .

I za kraj, ostavljam vam poruku od mene: najvažnije je u životu da se osjećate prijatno – u svakoj situaciji i u svakom trenutku. Cijenite svoju udobnost i idite kroz život sa stilom.

Vidimo se uskoro, bando!

 

Slični članci