pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Oslobađanje magije patika: Kul rekonstrukcija 80-ih!
Oslobađanje magije patika: Kul rekonstrukcija 80-ih!
Blogger Pick
24.05.2023.

Oslobađanje magije patika: Kul rekonstrukcija 80-ih!

Veliki pozdrav! Mirel ovdje, predstavljam se kao kreator modnog sadržaja. Već neko vrijeme sam uronjen u modno polje, a moj stil su mnogi opisali kao osvježavajuće ometajući. Kombinujem svoje znanje i iskustvo sa jedinstvenim stilom snimanja i govora koji je svuda prisutan. Pa hej, hej, ko bi vam bolje rekao o paru redizajniranih patika iz 80-ih koje sada izgledaju moderno? Izvinjavam se, ne čujem vas kroz ekran, ali nadam se da ste rekli: "Ti, Mirel!"

 

U čast mog netipičnog stila komunikacije, počnimo sa završetkom. Ove patike su apsolutno senzacionalne! Kombinacija boja je izuzetno raznovrsna, a neočekivano su udobne. Ono što najviše volim kod njih je obilje izuzetnih detalja. Kao što uvijek kažem, „detalji čine razliku“. Sada, dozvolite mi da vam kažem nešto više o njima.

Jedan aspekt koji mi je odmah privukao pažnju kod Nike Dunk Low Remastered-a je njegov dekonstruisani pristup. Uvijek mi se sviđao ovaj koncept, ali do sada nisam našao par koji bi ga prihvatio i osvojio moje srce (namig, namig). Čist, ali ležeran i pomalo neuredan izgled ovih patika lako ih čini istaknutim komadom u svakoj odjeći. Bilo da ih uparite sa farmerkama, kargo pantalonama ili čak elegantnim šortsevima, oni daju dašak života i stila. Skoro je nemoguće pogriješiti sa njima. Pažnja posvećena detaljima je apsolutno izuzetna, od šavova i suptilnog dodira narandžaste boje koji ih ističe, do prljavo bijelog đona koji im daje starinski izgled, i dekonstruisanog jezika i Nike etikete ušivene sa strane. Oni su praktično umjetničko delo.

Znam šta mislite: „U redu, Mirel, ali koja je loša strana? Kladim se da su neudobne ili tako nešto.“ Pa, dozvolite mi da vam kažem da sam imao ista očekivanja sve dok ih zapravo nisam obuo, a moja reakcija je bila: "Šta?" Bio sam iskreno šokiran koliko su udobne. Nosio sam ih danima tokom snimanja i fotografisanja, i apsolutno ih volim. Međutim, pošto volim da budem što transparentniji, ovaj par ima dvije velike mane, pa hajde da o njima razgovaramo. 1. Svi će biti toliko fokusirani na vaše patike da možda neće obraćati pažnju na ono što govorite. 2. Jednom kada ih kupite, na kraju ćete ih nositi bez prestanka cijeli mjesec i zaboraviti da posedujete bilo koji drugi par.

U zaključku, ove patike su me zaista oduševile u svakom pogledu. Čini mi se da su izabrale mene, a ne obrnuto, jer sam dugo čeznuo za parom rekonstruisanih patika. Dakle, mislim da je vrijeme da posjetite Buzz prodavnice ili pregledate na mreži i dozvolite im da odaberu vas.

BAM!

 

Mirel

Slični članci