pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Uvek u stilu sa NIKE AIR MAX 90 SE XCAT
Uvek u stilu sa NIKE AIR MAX 90 SE XCAT
Blogger Pick
07.06.2023.

Uvek u stilu sa NIKE AIR MAX 90 SE XCAT

Hej, ljudi! Ja sam Philip Bukov i pored toga što sam glumac, takođe sam dio najbolje ekipe - pričam o Buzz-u, naravno. Danas sam ovdje da vam pokažem svoje stilove za druženje u gradu i za vježbanje, pošto je sport moja druga najveća strast posle glume. Takođe neću kriti da postoji i treća – moja strast da izgledam dobro i da se osećam udobno u svojoj koži i odjeći.

Počeću sa patikama. Za mene su patike oduvijek bile najvažniji dio i moram da priznam da kad god biram svoju odjeću za dan, prvo biram njih. Danas želim da vam predstavim NIKE AIR MAX 90 SE XCAT sa njihovim zadivljujućim dizajnom. Ja sam generalno veliki obožavalac Nike-a, ali sam još veći obožavalac AIR MAX 90! Zaista su cool i udobne, a boje se lako nose sa šortsovima i majicama u gradu, ali se odlično slažu i sa mojom odećom za vježbanje.

 

U svakodnevnom životu, često uparujem svoj NIKE AIR MAX 90 SE XCAT sa pamučnim šortsevima koji su udobni i moderni za grad, a ovaj cool dizajn majice savršeno dopunjuje moj lični stil.

Kada vježbam, više volim svjetlije tkanine, pa sam odabrao Nike Swim, ali moram da kažem da jedva čekam da ga nosim ne samo kada se bavim sportom već i na plaži. I sa ovim vas ostavljam do našeg sledećeg susreta ovdje i okrenutih glava ka predstojećem živahnom letu!

 

U Buzz prodavnicama i online prodavnici, vaš NIKE AIR MAX 90 SE XCAT čeka na vas.

 

Zdravo.

 

Philip Bukov

Slični članci