pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Play your own game in ASICS EX89
Play your own game in ASICS EX89
Blogger Pick
14.06.2023.

Play your own game in ASICS EX89

Hej, crew,

 

Na početku moje priče o patikama želim da vam se predstavim – ja sam Albino, muzički producent, kompozitor i izvođač. Veliki sam fan patika i nosim ih u gotovo svim prilikama. Dobrodošli u moju Buzz Crew priču kroz koju ću vam govoriti o hrabrosti, udobnosti i izlasku iz zone komfora.

Sve je počelo 2019. godine kada sam došao u Beograd i počeo da gradim svoju muzičku karijeru. Kako sam odlučio da napravim veliki korak i izađem iz zone komfora, ovo je za mene bio jako izazovan period koji me je inspirisao da za današnju priču odaberem baš ovaj model. ASICS ex89 patike su me osvojile već na prvi pogled i u potpunosti oduševile svojim izgledom. Originalno dizajnirane kasnih osamdesetih od strane Toshikazu Kayono-a, Asics ex89 predstavljaju njegov prvi projekat sa ASICS-om. Ova današnja verzija je pravo retro osvježenje koje kombinuje elemente GEL-EXTREME™ modela iz 1989. godine sa modernim tehnologijama.

Gornjište je izrađeno od glatke kože, dok je gazište ovih patika unaprijeđeno FF BLAST tehnologijom koja pruža neprikosnovenu udobnost pri svakom koraku. Klasična sportska silueta se ističe zelenom šarom koja predstavlja pogled na grad iz ptičije perspektive i lako se kombinuje sa različitim bojama.

Zašto sam izabrao baš ovaj model? Zato što me asocira na slobodu, na novi početak, drugačiji je i teži budućnosti, dok istovremeno prenosi nasljeđe i tradiciju. Možete ga pronaći u Buzz šopovima, kao i online u više različitih kombinacija boja.

 

Do sljedećeg čitanja,

 

Albino

 

 

Slični članci