pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Bez rizika nema zabave - Iskoristi svoju šansu uz Nike Air Max 90
Bez rizika nema zabave - Iskoristi svoju šansu uz Nike Air Max 90
Blogger Pick
23.08.2023.

Bez rizika nema zabave - Iskoristi svoju šansu uz Nike Air Max 90

Dragi moji,

Mac Miller ima pjesmu „Nikes on my feet” I pomislim na nju svaki put kada mislim o Nike patikama. Prije 33 godine, Nike Air Max III model je bio poznat kao Air Max 90. Tinker Hatfield se jednom opredijelio za veći vazdušni jastučić i povećao je fleksibilnost, što možemo da osjetimo I dalje, dok hodamo u ovom modelu patika.

                                           

Najpoznatija boja je takozvana „Infracrvena”. Originalno je bila predstavljena kao „Hyvent Orange” , a danas imamo široki spektar kombinacija boja. Znajući koliko je Air Max 90 udoban i idealan za uklapanje uz bilo koji outfit, biram ga u večini situacija.

U ovom slučaju, pozvao sam prijatelja da prošetamo i rekao sam mu da ponese kameru i par objektiva za svaki slučaj. Ladar je kralj ! Ne znam jesam li vam rekao koliko volim svoj grad i ljude u njemu. U čast tome, morao sam da stanem i ovekovječim „zamrzavanje” ispred zida gdje piše: „RIZIKUJ” . Gospodin Rosh Panonsky ( Roš Panonski), oni pravi će znati, umjetnik svojeg kalibra slika naš grad uzduž i poprijeko i daje mu poseban draž. 

Kada čujem Air Max, to zvuči kao da me neko poziva na avanturu i šapuće - adrenalin. Mislim da ne postoji izazov, bez obzira koliko je rizičan i nepredvidiv, da ne mogu da savladam u ovim patikama. BEZ RIZIKA, nema zabave - šta da vam kažem. Vjerovatno volim akciju, ili sam gledao previše filmova gdje Jackie Chan izvodi 'parkour'.

Dok sam pripremao blog, riječ RIZIK mi je odzvanjala u glavi, zajedno uz pjesmu i uspomene na Mac-a. Sledeći put kada vidite AM90 pomislite na mene. Rizikuj kao Tinker. Uradi ono šta želiš iako ti svi kažu da ne bi trebao. Reci nekome da ti je stalo. Oprosti... I pomozi nekome ko je pao. Život se mjeri iskustvima koje stvaramo i pamtimo.

Koja je tvoja omiljena patika za avanture? Vidimo se uskoro, stay fresh

 

Story

Slični članci