pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Klasik: oživljavanje Vans Knu Skool-a
Klasik: oživljavanje Vans Knu Skool-a
Buzz crew
29.05.2024.

Klasik: oživljavanje Vans Knu Skool-a

Hej ljudi,

 

Zaista sam uzbuđen da podijelim sa vama moj novi omiljeni Vans Knu Skool.

Vans je jedan od mojih omiljenih brendova i pokazao se kao stručnjak za brisanje granica između funkcionalnosti i ležernog stila. A jedan od najboljih primjera za to je posebno Knu Skool silueta, koja je postala popularna kasnih 90-ih.

Inspiracija za Knu Skool dolazi iz dobro poznate (i legendarne) Vans Old Skool siluete, kao njenog savršenog produžetka. U ono vrijeme, kada se skejtbord „preselio“ iz skejt parkova na trotoare, klizačima su bile potrebne dobro mekane i udobne siluete. Knu škola je savršeno ispunila zahtjeve. Osim u skejt krugovima, manekenka je postala veoma popularna i na pop-pank i nev-metal sceni koja se tada pojavila da bi sada mogla da dopre do nas. Kul, zar ne?

Zanimljivo je da su Knu Skool nakratko sišli sa scene 1998. godine dok nisu ponovo objavljeni na japanskom tržištu 2015. godine, otuda drugi talas njihove popularnosti ne samo kao skejt silueta, već i kao izuzetno udobna opcija za život. .

Prenaglašene proporcije modela ne služe samo kao estetska karakteristika, već i poboljšavaju udobnost i potporu cipela, obezbeđujući savršeno pristajanje koje se oseća na svakom koraku. Zato ih svaki put biram. I idu uz sve!

 

Nabavite svoj Vans Knu Skool sada u BUZZ prodavnicama i na mreži.

 

Do sljedećeg razgovora,

Petia

Slični članci