pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick
26.08.2020.

THE STORY OF BROTHERS CREW

Oni nisu braća po krvi – oni su mnogo više od toga. Oni su braća po duši. Ples ih je ujedinio i zajedno se osjećaju kao prava porodica. Godine 2012, Piticu (član Simplu benda) napisao je prvu stranicu The Brothers Crew priče, koncepta koji je stvoren da dodatno produbi njegovu strast prema plesu, pod parolom: Zdravlje kroz ples.

 

Tokom godina, ekipa je prošla kroz više promjena, ali su na kraju, uz podršku njihovih porodica i koreografa, ostali oni koji su sa uvjerenjem pratili vjeru Piticu Dance StudiaOnly The Strong Survive (Najjači samo opstaju). To su:

 

Cristian (Chips) – 15 godina – ima 7 godina plesnog iskustva i kolege ga već vide kao vođu, iako tek tri godine pleše u ovoj ekipi, upravo zbog činjenice da je veoma odlučan i izuzetno marljiv.

Andreea – 16 godina – počela je da pleše sa 8 godina. Ona je dio ove ekipe od početka svoje plesne karijere i krase je velika posvećenost i uključenost.

Ryan – 11 godina – već 5 godina pleše u ovoj prelijepoj porodici i jedan je od najenergičnijih članova grupe.

Miruna – 15 godina – prvi put je na plesni podijum jednog studija stala prije 6 godina. U Brothers Crew-u je već 4 godine i zadužena je za održavanje pozitivnog i svježeg vajba u grupi.

Patrick – 16 godina – počeo je plesati sa 7 godina. Pridružio se ovoj fantastičnoj plesnoj bandi prije 6 godina. Veoma je talentovan što mu omogućava da kombinuje izuzetne plesne pokrete sa svojim impresivnim akrobatskim vještinama.

Ariana (Ari) – 14 godina – pleše od svoje 11 godine, a pijre toga je trenirala ritmičku gimnastiku. Ona je najnoviji član ekipe, iako je u Brothers Crew već 2 godine. Savršeno se uklopila zahvaljujući svojoj ambicioznoj prirodi i vjerovanju u sebe i svoju snagu.

 


 

Čovjek koji je najviše vjerovao u njih, Piticu, uspio je da „upali žar“ i ljubav prema plesu, tako što je istovremeno bio njihov učitelj i njihov roditelj. Ples je postao ono što je u potpunosti promijenilo njihovu percepciju života i imao je nevjerovatan uticaj na razvoj njihovog samopouzdanja. Ustalilo se vjerovanje da zajedno mogu da ostvare uspijeh i da ne postoje nedostižni ciljevi, sve dok u timu njeguju zadovoljstvo u zajedničkom radu, disciplinu, ozbiljnost, ambiciju, lojalnost, poštovanje između članova i trenera, toleranciju, strpljenje, odgovornost i mnogo želje za životom. Drugim riječima, mora da postoji timski duh!

 

Ako misliš da je talenat sve što ti je potrebno da bi ostvario vrhunske rezultate u plesu, Brothers Crew u glas odgovara da je njihova tajna definitivno istrajnost i mnogo uloženog truda i rada. Da, oni plešu svaki dan i doživljavaju ples kao formu umjetnosti u sportu.

 

Sa radošću se sjećaju svih smiješnih momenata koje su doživjeli na takmičenjima i treninzima, i sada tačno znaju kako da prevaziđu barijere sa osmjehom na licu. Uzgred, da li znaš šta brejkdenser radi ukoliko se desi da se ne dočeka kako treba poslije skoka? Mrda noge tako da izgleda kao da je to dio koreografije. A ako ga drugi član tima ispusti? Počinje da puzi po podu kako bi ispalo da je to namjerno osmišljeno.

 

Brothers Crew uvijek prate ustaljeno pravilo: Šta god da se desi, odradi svoj dio, ne odustaj! Improvizuj do kraja plesne numere!

 


 

Brothers Crew ima sopstveni recept za uspjeh i mogu da pokažu i sakriju emocije kroz ples. Učestvovali su u brojnim emisijama i TV serijama, plesali u spotovima poznatih rumunskih umjetnika i veoma su ponosni na izuzetne nastupe u bezbroj godišnjih takmičenja, na kojima su, u većini slučajeva, osvajali najsjajnija odličja.

Oni su šampioni Young Artist Grand Prix (Takmičenje mladih umjetnika), sa najvišim rezultatima u takmičenju, a osvojili su i specijalnu nagradu za najbolju grupu. Osvojili su prvo mjesto na Plesnom festivalu u Bukureštu, kvalifikujući se za Dance World Cup - Svjetsko prvenstvo u Kanadi. Pored toga, učestvovali su na nacionalnom takmičenju DanceStar i kvalifikovali se za DanceStar World Finals u Hrvatskoj.

Najvećim ostvarenjem smatraju kvalifikacije za najprestižnije plesno takmičenje na svijetu – World Hip Hop Dance Championship, dvije godine za redom, koje se održava jednom godišnje u Sjedinjenim Državama. Godine 2018. Brothers Crew tim je učestvovao na Hip Hop International stage, u Americi (Finiks, Arizona) gdje su predstavljali Rumuniju u Varsity kategoriji u preliminarnoj fazi. Prilika da se nađu na HHI pozornici najviše je doprinijela njihovom razvoju kao plesača i definitivno je najviši nivo koji je Brothers Crew do sada postigao.

Energija treninga, adrenalin koji se osjećao na pozornici na takmičenjima, međusobna podrška i želja da se napreduje i da zajedno ostvare što je više moguće, inspiracija koju daje urbana kultura i plesna raznolikost, naročito hip-hop i ulični ples, i bliskost koju su ostvarili unutar tima – sve to čini savršen spoj koji im pomaže da pronađu svakodnevnu motivaciju i nastave da slijede zajednički san – da žive život ispunjen plesnim koracima i budu bolji nego što su bili juče. Njihov adut je da nikada ne odustaju! Bore se do kraja! Kao braća. I zato su baš oni The Coolest School Crew.

Brothers Crew

Slični članci