pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

NEON VIBES – ATTRACTS NEON TRIBE
NEON VIBES – ATTRACTS NEON TRIBE
Blogger Pick
23.11.2022.

NEON VIBES – ATTRACTS NEON TRIBE

Ćao svima,

 

Moje ime je Anja, Popov Anja, i da, ovo jeste referenca iz filma o James Bondu jer je film upravo i rađen po liku Duška Popova koji je bio trostruki agent. Ja nisam agent, ali jesam freelancer tako da digitalno putujem u sve krajeve svijeta i moj martini ("Shaken, not stirred") je dojč kafa.

Budući da mi posao ne zhtijeva da budem u kancelariji i u odijelima i štiklama, moj stil je casual sa sportskim elementima. Tako da su patike nezobilazan detalj koji kombinujem čak i sa suknjama i haljinama. Poželjno je da one budu neobične, u jarknim bojama i sa mnogo printova.

Stalno sam u pokretu zato mi je izuzetno bitno da mi patike budu udobne i baš takve su Nike Air Max Bliss model. Mjehurici Air Max jastuka, ugrađenih u laganu pjenu na đonu, stavljaju elastičnu udobnost ispod svakog koraka.

Inspirisane prirodom i svime što ona pruža, ove patike se spajaju sa modernom tehnologijom kako bi pružile udobnost kao nijedne druge.

Poseban akcenat bih stavila na neon boju, koja odudara od ovog sivog zimskog vremena i daje smjelost svakom koraku koji napravite u ovim patikama.

Kombinuj ih sa printovima i smjelim bojama iz nove Nike kolekcije. Nike Air Max Bliss potraži u najbližem Buzz šopu ili ih poruči online.

 

Usudi se da se ne uklapaš!

 

@popovanja

 

 

Slični članci