pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick

06.
May
2020
Blogger Pick
Evo mene ponovo sa novom pričom, novim omiljenim patikama, ali u nešto drugačijem okruženju. Ako ste, kao i ja, posljednjih mjesec i više dana proveli u karantinu, znači da ste do sada uveliko stvorili neku novu rutinu i da ste se navikli na nov ritam života.
15.
Apr
2020
Blogger Pick
Pročitaj šta sve možeš uraditi unutar četiri zida za svoju sneaker kolekciju.
08.
Apr
2020
Blogger Pick
Hey awesome people, it’s Akasha here! Kao što sigurno već znate, član sam Buzz Crew-a i danas ću vam, u mojoj blog priči, predstaviti jedan od noviteta brenda New Balance – model New Balance 997S. Takođe, iskoristiću ovu priliku da vam skrenem pažnju na nekoliko stvari koje meni pomažu, a sigurna sam da će i vama pomoći, da budete u balansu svaki dan.
18.
Mar
2020
Blogger Pick
Hej, hej, hej!   Evo mene ponovo sa novim blogom. Ovoga puta, odabrala sam model koji je baaaš cool i koji definitivno izlazi iz zone komfora kada je moj stil u pitanju. Predstavljam vam nove Nike Vista Lite patike.
11.
Mar
2020
Blogger Pick
Ola, chicos! Ja sam Andrea Din i ovo je moja prva blog priča. Nadam se prva od mnogih koje ću, kao član Buzz Crew-a, napisati. Prilično sam sigurna da su me za člana Crew-a odabrali zbog opsjednutosti šeširima i patikama, ali i zbog činjenice da se u mom garderoberu uglavnom nalazi urbana muška odjeća. Oh, da, i zato što obožavam fotografiju, ali iz ugla fotografa. Za početak našeg druženja odlučila sam da vam predstavim pravu “bombastičnu” siluetu – Nike Air Force 1 Shadow “Multi-Color”. Vrijeme je da se upoznamo!
04.
Mar
2020
Blogger Pick
Ćao ljudi!  Kao novi član Buzz Crew-a, koji vam piše prvi put, želim da se predstavim. Moje ime je Anastasija i odrasla sam u porodici koja se bavi modom. Uprkos tome, moram priznati da ne robujem modnim trendovima, iako ih pratim. Vremenom sam izgradila svoj stil koji uglavnom prati spoj nespojivog. Rekla bih da sam prepoznatljiva po tome što veoma volim da kombinujem elegantno sa sportskim, a volim i svoje godine, pa se smjelo igram sa njima, što je moja preporuka i poruka svima. Svaki svoj outfit obavezno upotpunim trendi detaljem, a ovih dana su to svakako novi Nike Air Max 98!
26.
Feb
2020
Blogger Pick
Evo konačno mene i moje prve priče u 2020. godini! Moram da priznam da sam jedva čekala da konačno podijelim sa vama utiske o jednom posebnom modelu Adidas patika koji je, vjerovali ili ne, inspirisao moje dvije odjevne kombinacije. 
19.
Feb
2020
Blogger Pick
Pozdrav svima! Prelazni je vremenski pariod, zima polako odlazi, čekamo proljeće. Očekuje nas tmuran, siv i kišan dan ali u BUZZ-u je razvedravanje!
11.
Feb
2020
Blogger Pick
Hej, ljudi! Iako je i dalje zima, radujem se novom godišnjem dobu i šarenim New Balance 850 patikama koje vam sada prezentujem. Kada sam ih prvi put vidio, kao da su sve druge patike na svijetu nestale! Pomalo retro, a opet „nova škola“, inspirisane 850 Retro Bring Back siluetom, minimalističkog stila i u raznim bojama. Savršena kombinacija!