pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick

20.
Oct
2020
Blogger Pick
Hej ljudi,   Ovo sam ja, Remi, plesač i koreograf. Svi se možemo složiti da je ova godina bila jako neobična, a naročito za ljude kao što sam ja. Tokom čitavog života, svoje misli sam izražavao kroz ples, a ono što me tjera naprijed jeste spremnost da pratim svoje snove i ciljeve.
14.
Oct
2020
Blogger Pick
Pozdrav svima, ja sam Antonia! Veoma se radujem ovom zajedničkom početku!  Imam 19 godina, i moja ljubav prema muzici je ono zbog čega živim. Volim da se osmjehujem i pravim smiješna lica, a ono što me posebno raduje jeste to što ljudi vole moju muziku i rad.
07.
Oct
2020
Blogger Pick
Prva riječ koja mi je pala na pamet kada sam vidio adidas ZX 2k Boost je svježina! Ove patike napravljene su da razvedre i najtmurnije dane, ali prvo započnimo ovaj blog sa malo istorijskih činjenica.
30.
Sep
2020
Blogger Pick
Oni su Dream Team za cijeli život. Upoznajte naš novi The Coolest School Crew.
23.
Sep
2020
Blogger Pick
Koliko vas je upoznalo svoje najbolje prijatelje – sasvim slučajno? I koliko vas svoju ekipu smatra članovima svoje porodice? Predstavljamo vam Anastasiju, Ines, Andreu, Anu i Mateja. 4 djevojke i 1 mladić – različitih interesovanja i hobija, a koji čine fantastičnu ekipu kojima je zajednička ljubav ka dobrom druženju i zezanju.
16.
Sep
2020
Blogger Pick
Plesom se bave cijeli život. Igraju disco dance, hip-hop, moderan balet, salsu, zumbu, bachatu... Osvajale su razne nagrade na državnim i međunarodnim takmičenjima, a posebno su ponosne na prvu nagradu u kategoriji disco dance small group, duo i solo, koju su osvojile na međunarodnom takmičenju u decembru 2019. godine. One su Lena Potparić, Staša Radivojević i Mina Đorđević – Lena i Mina imaju 18, a Staša samo 16 godina – dolaze iz Kragujevca, grada u srcu Šumadije, i kada ih upoznate shvatite da Flawless nije samo ime njihove plesne grupe, već i epitet koji ih savršeno krasi. 
08.
Sep
2020
Blogger Pick
Go Breakers – zajednička im je strast prema plesu, izdržljivost i motivacija, što ih je dovelo do 26 nacionalnih titula, 9 evropskih i 11 svjetskih. Takmičenja, nastupi i treninzi, u Sloveniji i u inostranstvu, nisu jedina stvar koja ih povezuje. Svi članovi tima su ambiciozni, voljni da rade, duhoviti i to je ono što ih čini dobrim prijateljima.
02.
Sep
2020
Blogger Pick
Predstavljamo vam najjaču ekipu fizičara u Srbiji i naš novi The Coolest School Crew.
26.
Aug
2020
Blogger Pick
Oni nisu braća po krvi – oni su mnogo više od toga. Oni su braća po duši. Ples ih je ujedinio i zajedno se osjećaju kao prava porodica. Godine 2012, Piticu (član Simplu benda) napisao je prvu stranicu The Brothers Crew priče, koncepta koji je stvoren da dodatno produbi njegovu strast prema plesu, pod parolom: Zdravlje kroz ples.