pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick

08.
May
2019
Blogger Pick
Pozdrav svima ja sam Vekac, novi član Buzz ekipe. Pjevac sam i reper iz Banjaluke, pored toga bavim se i produkcijom i sviram 3 instrumenta. Muzikom se bavim otkad znam za sebe, i ona je jednostavno moj nacin zivota.
17.
Apr
2019
Blogger Pick
Stan Smith je ključni komad u ormaru svake djevojke. Iako su prvobitno zamišljene kao patike za tenis koje je nosio francuski teniser Robert Haillet, patike Stan Smith su oborile sve rekorde u prodaji širom svijeta. U pitanju je model koji je naročito popularan među djevojkama u Francuskoj.
10.
Apr
2019
Blogger Pick
Patike New Balance, još od svog nastanka, predstavljaju odličan miks novih tehnologija i pravog sportskog retro duha. Za New Balance 247 se samim tim može reći da je proizvod posvećenosti tog brenda spoju sportskih i lifestyle varijanti.
03.
Apr
2019
Blogger Pick
Hej ljudi, ja sam SkilleR i bitbokser sam već nekoliko godina. Za mene je ovo najednostavniji način stvaranja muzike. Svi imamo iste resurse (svoje telo), ali koristimo raziličite instrumente. 99% bitboksinga je vazduh, a uključeni su i grlo (glasne žice) i usne.
02.
Apr
2019
Blogger Pick
Hej, ja sam Adnan Husović, na Youtubu i Instagramu AdnanBro, dečko koga ćete često „sretati“ i ovdje :) Pa da se upoznamo.
28.
Mar
2019
Blogger Pick
Ćao ljudi, nijesmo se čitali dugo, a razlog je taj da sam čekala upravo ovaj trenutak. Pitate se sada zašto baš ovaj trenutak? Zato što je vrijeme da vas sve obradujem informacijom da je FILA konačno stigla!
20.
Mar
2019
Blogger Pick
Zdravo društvo! Ja sam Hana, djevojka koju ste možda vidjeli na ulicama Sarajeva ili kockicama Instagrama :) Ukoliko nijeste, ovo je prava prilika da se bolje upoznamo. Za početak, podijeliću sa vama jednu od mojih najdužih veza i  najiskrenijih ljubavi, ljubav prema patikama.
13.
Mar
2019
Blogger Pick
S vremena na vrijeme dobijemo više nego što smo očekivali kada su u pitanju kreativnost i stil. Dobar dizajn je ono što očekujem od kompanije kao što je Nike i oni me nikada ne iznevjere. Toliko sam se zanio kada mi je moja BUZZ ekipa pokazala ove patike da sam zaboravio da se predstavim. Ja sam El Nino, vaš domaćin za današnji „unboxing“.
27.
Feb
2019
Blogger Pick
Zdravo ljudi. Došlo je vrijeme da se i mi malo bolje upoznamo :) Znate da sam veliki zaljubljenik u modu, arhitekturu... paaa u svaki oblik umjetnosti. Svaki moj dan je jako dinamičan i ispunjen kreativnim i jako kvalitetnim aktivnostima a ovim postom cu vas  uvesti u svoju svakodnevnicu sa jednim od mojih omiljenih sportswear brendova- Adidas!