pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blogger Pick

07.
Aug
2019
Blogger Pick
Hej, braćo i sestre, pripadnici sneaker kulture! Stiglo je ono doba godine kada se dobre vibracije ujedine, sunce sija i iskre života se vide na svakom ćošku grada. To je vrijeme mira, vrijeme svečanosti i veselja, kada ikone muzike zauzmu bine na festivalima i na taj način šire ljubav. Kad smo već kod ikona – 19. jula, Nike je izbacio novu siluetu – Air Max 200 i ja sam svoj par nabavio čim sam čuo te vijesti.
01.
Aug
2019
Blogger Pick
Zdravo ljudi :) missed me? Čitamo se opet nakon nekog vremena. Ovaj put vam predstavljam svoje trenutno najdraže ljetne patike - Puma Thunder.  Zašto najdraže i zašto bas ova boja?
25.
Jul
2019
Blogger Pick
Pozdrav ljudi! AdnanBro ovdje sa još jednom pričom. Polako se navikavam na pisanje blogova. Iako sam često u kontaktu sa digitalnim svijetom - društvenim mrežama, nikada ranije nisam imao priliku pisati blogove. Moram reći hvala BUZZu na prilici da se oprobam i u ovome. Nadam se da ćete izvući po koju zanimljivu informaciju iz ovih mojih virtuelnih priča. ;)
17.
Jul
2019
Blogger Pick
New Balance 997 je klasik sa kojim ne možeš pogriješiti, a kako se 997 rijetko vraća u šopove, veseli me činjenica da je ove sezone model 997H uletio u miks. Kao da je jedan od najstarijih proizvođača patika na svijetu odlučio da je vrijeme da se 997-ica ubaci u vremensku mašinu, da se unaprijedi novim materijalima, linijama i bojama, te postane dostupnija svima
26.
Jun
2019
Blogger Pick
Da li ste i vi posvećeni sneaker entuzijasta? Ili se bavite trčanjem? Možda i jedno i drugo? Samo ako niste ništa od navedenog, može vam se oprostiti ukoliko ste previdjeli New Balance 997. Te patike se nisu proslavile samo zapanjujućim bojama, već i tehnološkim trikovima, trendi hajpom ili cool nadimkom. Riječ je o patikama sa jedinstvenom pričom, 997 pričom o tome kako, čak i u gomili punoj ljudi, kvalitet govori sam za sebe, bez podizanja glasa.
12.
Jun
2019
Blogger Pick
Opšte je poznato da su se nekad papuče nosile posle tuširanja ili nakon plivanja, kada je svakom od nas bilo i najpraktičnije da ih koristimo. Međutim, čuvene Adilette papuče su ponovo osvojile svijet, otišle korak dalje i postale pravi fashion statement.
29.
May
2019
Blogger Pick
Hej sneaker manijaci, ja sam DJ Doncho i ovo je moja prva blog priča za BUZZ. Već neko vrijeme sam dio BUZZ ekipe i vrijeme je da vam se predstavim i kažem nešto o mojim omiljenim patikama, a to su Air Force 1.
22.
May
2019
Blogger Pick
Ovo je godina vraćanja u prošlost, jarkih kolorita, odvažnih oblika. Sneaker svijet se vratio na neustrašivo i spojio ga sa minimalističkim, promišljenim dizajnom. I Adidas je stvorio savršenu simfoniju starih želja sa novom tehnologijom, a kada pričamo o NMD-u, nisu se suzdržavali.
15.
May
2019
Blogger Pick
Hej ljudi, Adnan Bro baca čak drugi tekst ovdje! Moram priznati da sam već zgotivio čitav BuzzCrew koncept. Kul je biti dio ove ekipe i cjelokupna blog priča je za mene novina, što je čini još zanimljivijom. Od malena sam volio izazove i da isprobavam nove stvari, a ova saradnja je idealna prilika za to.