pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blog

12.
May
2020
News
Zdravlje svih nas bilo je i ostalo najveći prioritet. Sada su, usljed izmjena vanrednih mjera, naši šopovi ponovo otvoreni.
12.
May
2020
News
Počinje #BuzzingAtHome Instagram challenge. Ovo su pravila!
06.
May
2020
Blogger Pick
Evo mene ponovo sa novom pričom, novim omiljenim patikama, ali u nešto drugačijem okruženju. Ako ste, kao i ja, posljednjih mjesec i više dana proveli u karantinu, znači da ste do sada uveliko stvorili neku novu rutinu i da ste se navikli na nov ritam života.
24.
Apr
2020
News
High five BUZZ’s turns 5! Proslavimo naš 5. rođendan zajedno, jer počinje #BUZZBDAYOUTFITS Instagram aktivacija! Budite kreativni, pokažite nam najbolji home outfit koji ste odabrali za našu rođendansku proslavu i osvojite omiljene patike.
24.
Apr
2020
News
Pet sjajnih godina je iza nas! Mnogo toga smo postigli, ali se ne zaustavljamo, već nastavljamo da pomjeramo granice sneaker kulture u regionu. Budi i ti dio naše rođendanske proslave!
15.
Apr
2020
Blogger Pick
Pročitaj šta sve možeš uraditi unutar četiri zida za svoju sneaker kolekciju.
09.
Apr
2020
News
Vrijeme je da tvoja soba postane tvoj novi plesni podijum! Počinje BUZZing At Home – aktivacija tokom koje, od koreografa priznatih u cijelom regionu, možeš da naučiš sjajne plesne pokrete.
08.
Apr
2020
Blogger Pick
Hey awesome people, it’s Akasha here! Kao što sigurno već znate, član sam Buzz Crew-a i danas ću vam, u mojoj blog priči, predstaviti jedan od noviteta brenda New Balance – model New Balance 997S. Takođe, iskoristiću ovu priliku da vam skrenem pažnju na nekoliko stvari koje meni pomažu, a sigurna sam da će i vama pomoći, da budete u balansu svaki dan.
26.
Mar
2020
News
Iako smo sprIJečeni da Air Max Day proslavljamo na događajima širom regiona, to nas ne sprJečava da na druge, podjednako kreativne načine odamo počast ovoj legendardnoj sneaker silueti.