pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blog

01.
Jul
2020
Blogger Pick
Ćao svima! Nedostajali ste mi. Veoma sam srećna što mogu da vam predstavim priču i photoshooting koje smo uradili za trenutno najatraktivniji model papuča. Iako sam veliki ljubitelj patika, ove papuče su definitivno privukle moju pažnju. A ako ste mislili da se za njima neće okretati glave ovog ljeta, paaa, bolje ih pogledajte još jednom.
23.
Jun
2020
Blogger Pick
Hello moji dragi momci i djevojke – i vama koji ste još uvijek kod kuće i onima koji su se već vratili normalnoj svakodnevnici. Sloboda koju smo s nestrpljenjem dočekali sada ima potpuno drugačiji ukus, zar ne?
17.
Jun
2020
Blogger Pick
Pozdrav ljudi! Kroz prethodne priče imala sam priliku isprobati i pisati o svojim omiljenim modelima patika.  Ipak, današnji outfit potpuno je rezervisan za adidas!
16.
Jun
2020
News
Dance manija se nastavlja! Nauči nove plesne korake u našim tutorijalima.
11.
Jun
2020
Blogger Pick
Ćao ljudi,    Dugo me nije bilo, priznajem, ali nikada nije kasno za dobru Buzz Crew priču, naročito kada je povod ovako gotivan. Ovoga puta fotkamo se u novim Buzz majicama. 
01.
Jun
2020
News
Nike Air Max 2090 jedan je od modela koji zavrjeđuje svu pažnju sneaker svijeta.
27.
May
2020
Blogger Pick
Ćao ljudi! Evo mene opet! Javljam se sada kada je prošao sav haos u kojem smo se iznenada našli. Konačno, sve je u redu i tu smo da koloritom i outfitom otvorimo sezonu.
16.
May
2020
News
Već nedjeljama svi pričaju o „The Last Dance“, dokumentarcu koji je prava košarkaška lektira za buduće naraštaje.
13.
May
2020
Blogger Pick
Ćao ljudi, nadam se da ste mi dobro u ovom ludom periodu! Ja se dobro držim i prve sedmice sam, kao i velika većina vas, provela  kući u strogoj samoizolaciji, navikavajući se na novonastalu situaciju i borila se sa raznim novim izazovima.