pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blog

22.
Apr
2019
News
Da li znate šta spaja poznate mlade umjetnike i sportiste, ljude sa zavidnim karijerama, ali i one najmlađe, koji tek treba da grade svoj put na domaćoj i svjetskoj sceni? Odgovor je jednostavan – to je ljubav prema sneaker kulturi.  
17.
Apr
2019
Blogger Pick
Stan Smith je ključni komad u ormaru svake djevojke. Iako su prvobitno zamišljene kao patike za tenis koje je nosio francuski teniser Robert Haillet, patike Stan Smith su oborile sve rekorde u prodaji širom svijeta. U pitanju je model koji je naročito popularan među djevojkama u Francuskoj.
15.
Apr
2019
News
Novi adidas Nite Jogger je trkačka patika koja je reintrepretirana kroz inovativnu, neponovljivu estetiku.
10.
Apr
2019
Blogger Pick
Patike New Balance, još od svog nastanka, predstavljaju odličan miks novih tehnologija i pravog sportskog retro duha. Za New Balance 247 se samim tim može reći da je proizvod posvećenosti tog brenda spoju sportskih i lifestyle varijanti.
03.
Apr
2019
Blogger Pick
Hej ljudi, ja sam SkilleR i bitbokser sam već nekoliko godina. Za mene je ovo najednostavniji način stvaranja muzike. Svi imamo iste resurse (svoje telo), ali koristimo raziličite instrumente. 99% bitboksinga je vazduh, a uključeni su i grlo (glasne žice) i usne.
02.
Apr
2019
Blogger Pick
Hej, ja sam Adnan Husović, na Youtubu i Instagramu AdnanBro, dečko koga ćete često „sretati“ i ovdje :) Pa da se upoznamo.
28.
Mar
2019
Blogger Pick
Ćao ljudi, nijesmo se čitali dugo, a razlog je taj da sam čekala upravo ovaj trenutak. Pitate se sada zašto baš ovaj trenutak? Zato što je vrijeme da vas sve obradujem informacijom da je FILA konačno stigla!
27.
Mar
2019
Arrivals
Jedan od najpoznatijih brendova iz devedesetih ponovo je „u igri“!
20.
Mar
2019
Blogger Pick
Zdravo društvo! Ja sam Hana, djevojka koju ste možda vidjeli na ulicama Sarajeva ili kockicama Instagrama :) Ukoliko nijeste, ovo je prava prilika da se bolje upoznamo. Za početak, podijeliću sa vama jednu od mojih najdužih veza i  najiskrenijih ljubavi, ljubav prema patikama.