pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blog

16.
Jan
2019
Blogger Pick
Nike Cortez nijesu samo patike, Cortez je institucija. Prva senzacija mog najdražeg brenda Nike,  prvenstveno su bile osmišljene kao patike za trčanje, ali kasnije su se mogle pronaći u svim sportskim i modnim kombinacijama. Cortez je bio apsolutni hit na Olimpijskim igrama 1972. godine, probudivši tako svjetsko interesovanje. Naravno, prvi koji su ih nosili, bila su svjetski poznata imena tog vremena, sportisti, glumci, pjevači, zbog čega su stekli vječnu slavu. Ali, ne bi zadržale svoju moć da nijesu toliko udobne i savršeno jednostavnog dizajna. Uopšte ne bih pogriješio da kažem da Nike ne bi postao tako veliki igrač danas da nije bilo Cortez modela.
11.
Jan
2019
News
This year we encourage you to choose wisely and FIND YOUR ATTITUDE.
09.
Jan
2019
Blogger Pick
Ljudi se međusobno razlikuju u mnogo čemu i teško je zamisliti da su dvije potpuno različite osobe jako dobri prijatelji. Različitima nas čine naši pogledi na svijet. Ne volimo iste stvari, nijesu nam iste stvari zanimljive i imamo različite vizije šta je lijepo. Upravo u toj različitosti je ljepota svih osoba i stvari koje nas okružuju. Da smo svi isti, svijet bi bio jako dosadno mjesto.
19.
Dec
2018
Blogger Pick
Pozdrav ljudi! Ja sam Dživ i mislim da je došlo pravo vrijeme da se bolje upoznamo. Ako niste imali priliku da pročitate tekst o meni i saznate čime se sve bavim, mislim da ćete me još bolje upoznati kroz priču o jednom od mojih omiljenih brendova i trenutno meni najdražem zimskom modelu patika – adidas Originals Superstar Boot.
12.
Dec
2018
Blogger Pick
Hej, ja sam Aleksander Peltekov, poznatiji kao reper Alex P. Rođen sam i odrastao u predgrađu Sofije, gdje i sada živim. Iako sam živio u mnogim zemljama, Bugarska je definitivno država za mene. Muzikom sam počeo da se bavim još početkom 90-tih, kad sam bio klinac i kroz nju govorim o svemu što je meni bitno, o problemima u mojoj zemlji i temama koje su važne za naše društvo.
05.
Dec
2018
Blogger Pick
Praznici dolaze, biće mnogo večernjih izlazaka i prazničnih party-ja, od onih božićnih pa do onih koji su odgovor na pitanje: "Gdje ćeš za Novu"?
29.
Nov
2018
Blogger Pick
Izbor patika se proširio, njihov dizajn se promijenio i sada su jedan od najpopularnijih komada obuće. U vremenu u kojem živimo, u vremenu izbora, teško je pronaći svoj unikatan način da se izrazimo. Ako ste modno osviješteni, onda je ovaj izbor još teži. Jer kako među stotinama različitih modela koji vam se dopadaju odabrati baš najbolji? Patike treba da idu uz naš karakter, da budu završni pečat svakom outfitu, treba da budemo tim, jer na kraju krajeva sa njima smo od jutra do mraka. Jednom kad nađeš omiljeni par patika, teško ćeš se odvojiti od njega. Nove Air Max 90 patike su bile moja ljubav na prvi pogled. Omiljena boja, dobro poznata silueta i udobnost koje samo one imaju su dovoljni razlozi da postanu moj novi buddy.
22.
Nov
2018
Blogger Pick
Ćao, ja sam Jane, jedan od novih članova BUZZ Crew-a. Ne dajte da vas moj izgled prevari, jer ja nisam još jedan tipičan dečko kog pratite na Instagramu. Tokom dana radim kao računovođa, dok je fotografija hobi koji daje savršen balans mom životu. Ovo je prva u nizu priča koje ću u narednom periodu pisati za BUZZ. Ali dosta o meni. Vreme je da pišem o jedinoj stvari koja je u ovoj priči važna: patikama.
14.
Nov
2018
Blogger Pick
Ćao ljudi! Došlo je vrijeme da se upoznamo i ovako. Za početak, moje ime je Vojislav, drugari me zovu različitim nadimcima, od Voje do Tarzana, a ako niste pročitali tekst o meni, evo prilike da me upoznate kroz priču o modelu koji je „nova snaga“ brenda Nike. U pitanju je Nike Air Force 1 Utility.