pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blog

18.
Jul
2018
Blogger Pick
Adidas Samba model nije patika za jednu sezonu, one su ljepše i bolje što su starije – kao dobro vino.
11.
Jul
2018
Blogger Pick
Mislim da nije potrebno posebno naglašavati da smo moja ekipa i ja inspirisani ulicama. To je mjesto gde pronalazimo priče, iskustva i prijatelje; igrali smo mi tu igru i prošli sve prepreke. Danas imam čast da hodam ovim ulicama u patikama koje su definisale igru. To je spomenik, to je početak modne veličine, to je Air Jordan 1 Mid Gym Red Black.
04.
Jul
2018
Blogger Pick
Pravi ljubitelji patika inspirišu se svojim kolekcijama. Moje Nike patike definitivno ne postoje samo kako bi zauzimale prostor u mom ormaru već kako bi dofurale boju i inovaciju u moj privatni i poslovni život.
27.
Jun
2018
Blogger Pick
Ne znam za vas ali ja obožavam ovu ljetnju euforiju, koja je kod mene počela još davnih dana jer je ljeto svakako moje omiljeno godišnje doba. Nekako mi se čini da svako ljeto uđem u novi mood što se tiče stila. Što i jeste problem jer iznova i iznova sam u potrazi za novim komadima garderobe za koje znam da već sljedeće ljeto mi ništa neće poslužiti. Zato uvijek gledam da bar obuća koju kupujem bude uvijek, što na kraju krajeva i jeste najlepše, jednostavna, klasična i da mogu da je nosim i sljedeće godine.
20.
Jun
2018
Blogger Pick
Kratka, ali važna priča o jednom od najpoštovanijih modela u svijetu, The Cortez. Nike Cortez patike, nastala u  Oregonu, nikada ne bi ugledale svjetlost dana da se dva čovjeka, osnivači NIKE, Inc. nisu udružila. Bil Bowerman, trener atletike na univerzitetu i Phil Knight koji se takmičio se u njegovom timu. Njih dvojica su ubrzo postali prijatelji, a zatim i poslovni partneri kada su uložili novac za uvoz poznatog brenda Onitsuka Tiger iz Japana, danas poznatog kao ASICS. Kompanija koju su osnovali zvala se Blue Ribbon Sport.
13.
Jun
2018
Blogger Pick
50 godina velika je godišnjica u svijetu patika. Puma je jedan od brendova koji je konstantno prisutan u sneaker svijetu i prave ljubitelje uvijek drži u iščekivanju novih modela. Puma model koji je meni privukao pažnju u BUZZ šopu je Puma Select Platform Hyper Emb. Poznata Puma silueta, grunge platforma i cvijetni uzorak.
06.
Jun
2018
News
Kolekcija koja inspiriše milione ljudi širom planete
06.
Jun
2018
Blogger Pick
Adidas Originals I-5923 „Chapnk/Ftwwht/Red“ patika predstavlja kombinaciju prošlosti i budućnosti Adidas Originals dizajna. Retro izgled patika za trčanje iz 70ih godina, upgradean modernom tehnologijom mekanih i udobnih materijala, čine ovu patiku stvarno najboljim mixom oba svijeta.
04.
Jun
2018
News
Prošlo je tri godine od kako smo napravili prvi korak i krenuli u našu zajedničku sneaker avanturu u 8 država: Srbija, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Crna Gora, Makedonija, Rumunija i Bugarska. Tada nismo razmišljali koliko će ozbiljno i lijepo ovo putovanje postati i koliko ćete upravo vi,  naši Buzzovci, učiniti da rastemo i budemo bolji zajedno.