pouzećem i platnim karticama

na teritoriji CG za sve poružbine u vrijednosti preko 30 EUR

Blog

31.
Oct
2018
Blogger Pick
Kad god posjetim Buzz, a neko je moj +1, uzmem neke 97-ice u ruke i dobijem pitanje "ali zašto?" Čak i da nema toliko priče vezano za njih, jednostavno me privlače. Taj Air Max bubble, wavy dizajn, kombinacije boja koje su češće hit nego promašaj... i jasno mi je zašto se nekom ne sviđaju, ali najbolje stvari izazivaju polarno različita mišljenja. Kad te svi vole, radiš nešto pogrešno. Svi mogu voljeti samo ono što je razvodnjeno za globalno nepce - ili u ovom slučaju stopalo. Ne moraš ih voljeti, važno da ih ja volim.
17.
Oct
2018
Blogger Pick
Zdravo ljudi! Znamo se iz grada, zar ne? Voljela bih prvo da se predstavim kao “stara-nova klinka” Buzz Crew-a. Moje ime je Marina i odabir za početak će biti nešto novo. Mali nagovještaj – u pitanju je novitet iz Nike Air Force 1 porodice.
08.
Oct
2018
News
Ovaj oktobar je u BUZZ šopovima definitivno u znaku premium „We Are One“ kolekcije brenda Champion, kojom smo ponovo postavili standarde street kulture u Crnoj Gori.
26.
Sep
2018
Blogger Pick
U posljednje vrijeme čujem svoje bližnje prijatelje kako pričaju o tome da će otići iz svoje domovine. Zbunjena sam. Zašto odlaze? Onako ushićeni kažu da im novac nije motivacija, da žele samo bolje uslove za život. Hmm...zanimljivo. Razumijem da žele bolje okruženje. Želim i ja.  I onda mi na  tren padne misao jednog mog prijatelja koji kaže da sve možete kuditi ali se i svemu možete diviti. Do vas je. Život nigdje nije lak i uvijek će tu biti stijene po kojima morate hodati. Nekad bole, nisu ugodne, ali bitan je vaš stav o tome. Malo volje i nešto ćete i promjeniti. Okolina se mijenja, kad krenemo da mjenjamo sebe. Krenite od malih stvari.  Na tom putu promjena lijepo je imati nekoga ko će zajedno sa nama otkrivati čari pozitivnog mišljenja.
12.
Sep
2018
Blogger Pick
Volim početke. Početne korake, početke priča, svaki početak je poseban sam za sebe, a početak saradnje sa Buzz sneaker stationom kao dio Buzz Crewa za mene je vrhunac događaja ove godine. Toliko. Ova godina može završiti. Kada sneaker loverima dozvolite da komentarišu patike to može potrajati, ali ja ću danas samo nabaciti šta očekujem od savršene ženske patike i koje su to?
05.
Sep
2018
Blogger Pick
Drugari, iako je ljeto još uvijek tu, kalendarski jesen kuca na vrata. Otvaram Facebook i kao po običaju ulazim na Memories, kad tamo stoji 7 years ago status – “1. septembar, jer konačno taj dan ništa ne znači”. Toliko je prošlo od tih srednjoškolskih dana, gdje sam, kao i većina čekao prvi dan škole kako bih prošetao nove patike. Evo, 7 godina kasnije ne šetam ih školskim hodnicima, ali će se šetati gradskim ulicama.
03.
Sep
2018
Arrivals
Reebok Classic, za predstojeću sezonu, na scenu vraća još jednu oldschool legendu – Rapide model. Dizajniran u eri kada su glomazni đonovi, svemirski dizajn i različite tehnologije vladale ulicama, Rapide predstavlja moderan klasik, stvoren za kreativce koji biraju svoj put.
22.
Aug
2018
Blogger Pick
Ćao ekipa, Posljednjih mjeseci  rečenica koja  najbolje opisuje moj život je „Catch Me If You Can“. Stalno i uvijek sam u pokretu. To je stil mog života. Uvijek u pogonu. Nisam sigurna da li bi znala drugačije živjeti. Patike su se toliko uvukle u moju svakodnevnicu  da su postale dio svih  casual kombinacija, preko romantičnih, pa sve do elegantnih izdanja. Nosim ih gotovo svuda, od noćnog izlaska, druženja sa prijateljima, poslovnih sastanaka i lutanja po gradu. Sa modelom AIR MAX 270 sam kliknula na prvu jer su izuzetno udobne, lako se kombinuju i spremne su za više,  jače i bolje.
08.
Aug
2018
Blogger Pick
Pozdrav dragim ljudima, pozdrav kameri i pozdrav mom Adidasu! Ja sam Ciprian Ciulei, vaš pripovjedač danas. Ovo je moja druga priča sa Buzz Crew-om u kojoj slavimo brend sa tri crte. Izašli smo danas napolje sa jednom misijom, da vas spremimo za početak školske godine! Nikada nije kasno da se počne sa obrazovanjem i bez obzira što sam možda malo mator za školu, definitivo nisam dovoljno mator za „staru školu“. Vjerujte mi znam o čemu pričam, to je klasika koja nikada ne izlazi iz „ulične“ mode, to je patika sa hiljadu kolornih kombinacija. To je Adidas Superstar!